ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πόσο αλλάζεις από ναρκωτικά και αλκοόλ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πόσο αλλάζεις από ναρκωτικά και αλκοόλ

Ο Shaun Weiss, «τερματοφύλακας» στην αγαπημένη παιδική ταινία Mighty Ducks, και μία από τις πιο αξέχαστες φιγούρες για μια ολόκληρη γενιά, συνελήφθη για ληστεία, με την εικόνα του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ να προκαλεί σοκ και θλίψη…

Συγκλονίζει -μια ολόκληρη γενιά- η εικόνα του 41χρονου πια Shaun Weiss, ο οποίος συνελήφθη υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης και αλκοόλ για διάρρηξη σπιτιού!

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, θα σας βοηθήσουμε, λέγοντάς σας πως πρόκειται για τον «τερματοφύλακα» Greg Goldberg της αγαπημένης παιδικής ταινίας The Mighty Ducks, που σημάδεψε όσους τώρα είναι γύρω στα 30… φεύγα, και όχι μόνο.

Οι παρακάτω εικόνες λογικά θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε.

Ο Weiss, λοιπόν, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, αντιμετωπίζει θέματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ από το 2011, με τη χρήση της «κρυσταλλικής μεθ» ειδικά να τον έχει μεταμορφώσει σε κάτι, απλά, σοκαριστικό και θλιβερό.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Πριν από τρία χρόνια, το 2017, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 90 ημερών, αφότου συνελήφθη, μόλις πέντε μέρες μετά την απελευθέρωσή του(!), επειδή έκλεψε 151 δολάρια από κατάστημα με ηλεκτρικά είδη!

Τότε, είχε γράψει στο Facebook πως η ζωή του έχει φτάσει κάτω από τον πάτο

Πόσο κρίμα!

Από gazzetta plus

Σχολιάστε