Αυτή είναι η κατάντια σας στα 3Β

Αυτή είναι η κατάντια σας στα 3Β

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Λένε πως «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»: Εν προκειμένω για τους Κωνσταντέλλο και Σωτηρόπουλο την μάθαμε από παιδιά του νηπιαγωγείου!!!

Σκεφτείτε κκ Κωνσταντέλλο και Σωτηρόπουλε πόση εμπιστοσύνη σας έχουν εδώ οι ζωόφιλοι δημότες των 3Β που ακόμη και παιδιά του … νηπιαγωγείου, ούτε καν σκέφτηκαν να στραφούν σε εσάς να τα βοηθήσετε να φροντίσουν δυο μικρά γατάκια!

Αν δεν το ξέρετε να σας πούμε λοιπόν κκ Κωνσταντέλλο και Σωτηρόπουλε των 3Β πως τα παιδάκια του 5ου Νηπιαγωγείου Βούλας είχαν υιοθετήσει δύο αδέσποτες γατούλες στο νηπιαγωγείο, τις φιλοξενούσαν σε ένα χάρτινο σπιτάκι το οποίο όμως δυστυχώς καταστράφηκε από τη βροχή.

Έτσι,  αποφάσισαν να απευθυνθούν -όχι στην δημοτική τους αρχή αλλά- σε κατάστημα που διαθέτει είδη για ζώα και να ζητήσουν την δωρεά ενός σπιτιού στο σχολείο τους για να προστατευθούν οι δύο γατούλες από το κρύο του χειμώνα. Η διεύθυνση του καταστήματος ανταποκρίθηκε άμεσα επιθυμία των παιδιών, επιλέγοντας ένα πανέμορφο μωβ σπιτάκι τύπου Igloo για να δωρίσει στο 5ο Νηπιαγωγείο της Βούλας!

Και μάλιστα το σπιτάκι που παραδόθηκε «περιείχε και τα κατάλληλα εφόδια» όπως τροφή, άμμο, ποτίστρες, μπολ φαγητού, παιχνίδια και κολάρα με ταυτότητες!! Το σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να το βρείτε στο περιοδικό Pet City.

Πόσο κόστιζαν αυτά κκ Κωνσταντέλλο και Σωτηρόπουλε; 20, 30, 50, άντε 100 € ;;;;

Αυτή είναι η κατάντιά σας.. Αντί να είστε μπροστάρηδες στην προστασία των ζώων, οι ίδιοι σας οι δημότες σας γυρνούν την πλάτη: Ούτε καν σκέπτονται να απευθυνθούν σε εσάς για τέτοιου είδους θέματα, ακόμη και όταν τα ποσά που απαιτούνται είναι ευτελή..

Αλλά τα είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας. Αντί να πάρετε τα χρήματα που αναλογούν στον Δήμο Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης και να φτιάξετε όπως έχετε το δικαίωμα ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα, εσείς σκέπτεστε να στήσετε αερογέφυρα στην… Βούλα;;;

Μα για ποιο λόγο;;; Αντί να ξεκινήσετε από αυτά που απαιτούν ελάχιστα χρήματα, με τα κονδύλια στην διάθεσή σας και την προοπτική να εξαλειφθεί σταδιακά  το φαινόμενο των ταλαιπωρημένων ζώων στους δρόμους, σχεδιάζετε και τάζετε (σ.σ.: σε ποιους και για ποιους άραγε;)… αερογέφυρες!!!

Πως σας ήρθαν οι.. αερογέφυρες;;; Μήπως επειδή εκεί «είναι πολλά τα λεφτά…»;;;

 

 

Σχολιάστε