Ελληναρά! Ο «γύφτος» μπροστά σου είναι κύριος

Ελληναρά! Ο «γύφτος» μπροστά σου είναι κύριος

Οργή.. Πραγματικά με αυτό που είδα σήμερα σε κεντρική οδό του Γέρακα με έχει βγάλει από τα ρούχα μου. Τόσο που πια πιστεύω πως ο αθίγγανος που κάποιοι τον αποκαλούν «γύφτο» είναι πολύ πιο κύριος από ορισμένους Ελληνάρες! Φανταστείτε σκηνικό: Οδηγώ και έχω μπροστά μου ένα αμάξι ακριβό του κουτιού που το οδηγούσε κάποιος άντρας.

Και ξαφνικά συνειδητοποιώ πως το αυτοκίνητο αρχίζει να κάνει ανεπαίσθητους ελιγμούς γιατί ο εν λόγω «κύριος» κάτι προσπαθεί να πιάσει, κάτι να κάνει τέλος πάντων μέσα στο όχημά του: Πέραν από το επικίνδυνο -έτσι και αλλιώς του πράγματος- λίγα δευτερόλεπτα μετά με χαρακτηριστική άνεση ο εν λόγω οδηγός αρχίζει να πετάει έξω από το παράθυρο -στον δρόμο παρακαλώ- κομμάτια από ζελατίνη…

Ναι καλά μαντέψατε: Ο εν λόγω Ελληναράς άνοιγε το πακετάκι τα τσιγάρα του και αφού το ξετύλιξε πέταξε έξω από το παράθυρο με άνεση και το περιτύλιγμα.. Και το σοκ έγινε μεγαλύτερο όταν διαπίστωσα κατά την προσπέραση ότι είχε ανάψει τσιγάρο μέσα στο αμάξι στο οποίο προφανώς έβαζε και το παιδί του γιατί είχε .. παιδικό καθισματάκι!!!

Ε,ρε για κάτι τέτοια χρειαζόμασταν Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος..

Από τον φίλο Γ.Λ.

Σχολιάστε