120 δόσεις: Έως τις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν αιτήσεις με νέους όρους

120 δόσεις: Έως τις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν αιτήσεις με νέους όρους

Πότε θα επιτραπεί σε όσους ήδη είναι στην ρύθμιση των 120 δόσεων να αξιοποιήσουν -μέσω της πλατφόρμας- τους νέους βελτιωμένους όρους της ρύθμισης;  

Ο αρχικός σχεδιασμός -όπως άλλωστε είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας στο www.ignomisou.gr- ήταν να «ανοίξει» η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων με ευνοϊκότερους όρους στην εξόφληση των χρεών σε 120 δόσεις, έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Φώτης Κουρμούσης ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαμε από το καλοκαίρι και με δηλώσεις του τόνισε πως «γίνεται αγώνας ώστε η πλατφόρμα για νέες ρυθμίσεις οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία να ανοίξει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου».

Εφόσον λοιπόν αυτή η άποψη διατυπώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, αναμένουμε έως την ερχόμενη Τετάρτη να «επιτραπεί» η υποβολή αιτήσεων για ρύθμιση χρεών σε 120 δόσεις με τους νέους βελτιωμένους όρους, κυρίως όσν αφορά στην ελάχιστη δόση

Στείλτε τις ερωτήσεις σας για θέματα οικονομικού περιεχομένου που σας απασχολούν στον Βαγγέλη Δουράκη και θα τις απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από την ιστοσελίδα μας www.ignomisou.gr . Ο κ. Δουράκης εργάζεται ως οικονομικός συντάκτης στην τηλεόραση του Alpha.

Σχολιάστε