Ας μιλήσουμε λίγο για τα … «άπλυτα» του νέου υπουργικού

Ας μιλήσουμε λίγο για τα … «άπλυτα» του νέου υπουργικού

Βεβαίως και να τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν ότι νοιάζονται για την Ελλάδα… Οπωσδήποτε θα πρέπει να τους κρίνουμε με βάση τα πεπραγμένα της νέας τους θητείας. Καλό όμως είναι να γνωρίζουμε και κάτι από το παρελθόν του νέου υπουργικού συμβουλίου, έτσι για να το … σκεφτούν πολύ να ξανακυλήσουν!

Έχουμε και λέμε λοιπόν, έτσι στα γρήγορα και χωρίς εκτενές ρεπορταζ, τι έπραξε ο Κυριάκος:

@@ Τοποθέτησε τον Μηταράκη υφυπουργό εργασίας, ο οποίος Μηταράκης έχει καταδίκη για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας στο πολιτικο του γραφειο (δήλωνε τους συνεργάτες του εθελοντές ή τους ασφάλιζε σε Super market . Καταδικάστηκε και αποζημίωσε τελικά την γραμματέα του) αλλα ειναι και-συμφωνα με δηλωσεις του – υμνητης του Ορμπάν στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.

@@ O Γρ. Δημητριάδης, ο ανιψιός του Μητσοτάκη, έγινε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, μα είναι και δικηγόρος του γνωστού Φλώρου της Energa, ναι, αυτού που προσπάθησε να αποφυλακιστεί με πλαστές βεβαιώσεις.

@@ Υφυπουργός στο Υγείας, διπλα στον Κικιλια (θου κυριε) ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, που το ονοματάκι του τα ακούσαμε στο σκανδαλο Novartis, ως τοτε πρόεδρος του ΕΟΦ (επί Αδωνι, ή επί Βορίδη, δε θυμαμαι, θα σας γελάσω)

@@ Για την Λινα Μενδωνη, στο Πολιτισμου, κάποιο λάκκο έχει η φαβα, εκει στο Αρχαιολογικο Κτηματολογιο, αλλα και ποιός ξεχασε τις ατακες τύπου: “Εγκαταλείχθηκε η Αμφίπολη για να πληγεί το success story Σαμαρά”…

@@ Ο Δημητρης Κρανης στο Δικαιοσύνης, ο οποιος μετείχε στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου που δίκασε τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και ψηφισε ΥΠΕΡ της ενοχής του.

@@ Και φυσικα ο γιγας Χρυσοχοίδης, το αγορι της CIA, που δεν πρόκαμε να διαβάσει τα μνημόνια πριν τα ψηφίσει, που ως golden boy του ΠΑΣΟΚ, εβριζε ΓΑΠ και που , ε, είχε κι ένα φλερτακι με την Αλεξία, θυγατέρα Ντόρας, αδελφή δημάρχου Μπακογιάννη και ανηψούδι του Κουλη.

Από την φίλη Δ.Α.

Σχολιάστε