Να πως εξηγείται η ανατροπή στην διακυβέρνηση της χώρας!

Να πως εξηγείται η ανατροπή στην διακυβέρνηση της χώρας!

Οι Ελληνες ψηφοφόροι της Μεταπολίτευσης όπως ο παράγοντας του Εδεσσαϊκού:
Σήμερα σχεδόν όλοι βρίζουμε τον Τσίπρα, που σωρηδόν ψηφίσαμε το 2014 και το 2015 για να μας βγάλει από τα Μνημόνια κάτι για το οποίο είχαμε ψηφίσει σωρηδόν και τον Σαμαρά που “μας κορόιδεψε με τα Ζάππεια”. Τελικά όταν μας έβαλαν capital controls ανακαλύψαμε οτι δεν θέλαμε να φύγουμε από την Ε.Ε. και άρα τα Μνημόνια, αλλά βρίζουμε τον “Αλ6” που έκανε το “οχι” “ναι” και εξαφανίσαμε τον Λαφαζάνη και τη Ζωή που επέμεναν στο “οχι”.
Μνημόνια που μας είχε βάλει ο Γιώργάκης, που “πήγαινε να αλλάξει αλυσίδα σε ποδήλατο εν κινήσει” και “βλάκα” τον ανεβάζαμε “βλάκα” τον κατεβάζαμε αλλά τον ψηφίσαμε, σωρηδόν, για να φύγει ο Κωστάκης που ήταν ηγέτης αλλά “έτρωγε πολλά σουβλάκια και έπαιζε play station”. Τον Κωστάκη βέβαια πιο πριν τον είχαμε ψηφίσει σωρηδόν, για να φύγει ο” Κινέζος” Σημίτης που και αυτόν πιο πριν είχαμε σωρηδόν ψηφίσει γιατί μπροστά στον Εβερτ που ήταν “μπουλντόζας” αλλά ξαφνικά έγινε “Καρδίτσας Καρδίτσας” ήταν μάγκας και “εκσυγχρονιστής” και θα μας έβαζε στην ΟΝΕ.
Μετά ανακαλύψαμε οτι ο Σημίτης εκτός του ότι “δεν ήξερε να αρθρώσει μια κουβέντα ήταν ασύνταχτος και έλεγε τη μακέτα μακέτο”, μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία στην ΟΝΕ.
Ο Σημίτης είχε πάρει τη σκυτάλη από τον Ανδρέα που σήμερα βρίζουμε γιατί κατέστρεψε τη χώρα αλλά σωρηδόν τον είχαμε ψηφίσει για να φύγει ο Μητσοτάκης που “αποστάτη” τον λέγαμε αλλά κι αυτόν σωρηδόν τον είχαμε ψηφίσει για να φύγει ο Ανδρέας (ναι ο ίδιος) που “έκλεβε”. Τον Ανδρέα που πριν τον είχαμε ψηφίσει σωρηδόν για να φύγει η “επάρατος δεξιά” του Καραμανλή που σωρηδόν είχαμε ψηφίσει το 1974 για να φύγει η χούντα!!!
Σημερα όπως όλα δείχνουν ψηφίζουμε σωρηδόν τον Κυριάκο που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν “Κούλης” αλλά εμείς θέλουμε να φύγει ο “Αλε6ς” που λέει ψέμματα πως μας έβγαλε από τα Μνημόνια.
ΥΓ: Αυτά που βρίσκονται σε εισαγωγικά μας τα είπαν άλλοι , αλλά εμείς οι γάτοι νομίζουμε πως τα σκεφτήκαμε μόνοι μας.

από ανάρτηση του φίλου Κώστα Σαλαμούρα

Σχολιάστε