Το ΠΑΣΟΚ και το… ΚΙΝΑΛ!

Το ΠΑΣΟΚ και το… ΚΙΝΑΛ!

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ μας, το δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου.. Νιώθω υπερήφανος βλέποντας και αναπολώντας αυτές τις στιγμές! Στο πρώτο βίντεο ο Ανδρέας Παπανδρέου με το πλήθος από κάτω να παραληρεί.. η Μελίνα Μερκούρη να σε μαγεύει με την αύρα της, ο Γιώργος Γεννηματάς να σου εμπνέει σεβασμό, ο Αντώνης Τρίτσης, ο Γεώργιος Μαγκάκης και άλλοι πολλοί συνθέτουν το πάνθεον του ΠΑΣΟΚ… του κόμματος που έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους!

Αυτό είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ! Οι αξίες μας, οι αρχές μας, η ιδεολογία μας..Αυτά Τακριβώς θέλουμε να συνεχίσουν να εκφράζονται και γι’ αυτό πρέπει να ψηφίσουμε την Κυριάκη. Πάμε να δώσουμε την ψήφο μας σε αυτούς που ακόμα το εκπροσωπούν, ανεξαρτήτως ηλικίας, που το σέβονται και το τιμούν! Αυτό ειναι το κόμμα της καρδιάς μας και πρέπει να ξανακάνουμε τον ήλιο του να ανατείλει, να ξαναγεμίσουν οι δρόμοι, να ηγηθεί κάποιος που να μπορεί να το πάει μπροστά και όχι να το καταρρακώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Είμαστε πολλοί και είμαστε ικανοί. Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας και να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουν στο πραγματικό ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη, ένας σχηματισμός όπου φυσάει ο άνεμος. Ένα πολιτικό μόρφωμα δίχως στρατηγική, με πνεύμα ηττοπάθειας και καμία διάθεση για αλλαγή και μέλλον! Καμία δύναμη, μόνο αδυναμίες.. Από την ηγεσία μέχρι και τις επιλογές προσώπων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια! Στο δεύτερο βίντεο, η χρυσομαλλούσα κόρη Γεννηματά, ο Θόδωρος Μαργαρίτης από τη ΔΗΜΑΡ που είδε φως και μπήκε στο ΚΙΝΑΛ (kiss my ass, το λεγόμενο κατ’ εμέ).. Η υπερταλαντούχα ηθοποιός και κοσμική περσόνα Βάνα Μπάρμπα αφού πέρασε κάποτε μια βόλτα από τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό και τέλος ο σεξολόγος της ελληνικής τηλεόρασης.

Αυτό είναι το λεγόμενο ΚΙΝΑΛ, με κάθε καρυδιάς καρύδι παραμάσχαλα, άνθρωποι που σε τίποτα δεν θυμίζουν το κανονικό ΠΑΣΟΚ. Αυτό που όλοι αγαπήσαμε, που δουλέψαμε γι’ αυτό, που έζησε ιστορικές στιγμές.. Αυτούς τους άλλους, λοιπόν, που σήμερα δηλώνουν απλά και μόνο “Κίνημα Αλλαγής” και τους ομοίους τους, “μαυρίστε” τους στις κάλπες. Δεν τους θέλουμε, μας προκαλούν αλλεργία! Τέρμα στις κακές απομιμήσεις, θέλουμε το αυθεντικό ΠΑΣΟΚ να ξαναπρωτοστατήσει!

Απορρίψτε το ΚΙΝΑΛ, δώστε τη δύναμή σας στο ΠΑΣΟΚ!

Από τον Αλέξη Κοιμήση

Σχολιάστε