Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Όπως και στο προηγούμενο μου άρθρο είχα αναφερθεί στο άρθρο της Έλενας Ακρίτα, έτσι και τώρα θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να διαβάσετε και αυτό το κείμενο του Γιάννη Πρετεντέρη, το οποίο δείχνει με καυστικό και σωστό τρόπο την κατάντια του ΚΙΝΑΛ (kiss my ass) υπό την ηγεσία της νοικοκυρούλας Φώφης. Και παρόλο που είναι ξεκάθαρο ότι στις 7 Ιουλίου θα είναι καταστροφή για το κόμμα, όλοι εμείς που λατρέψαμε και λατρεύουμε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, παρακολουθούμε την αυτοκτονία του αγαπημένου μας κόμματος χωρίς να αντιδρούμε… Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε..

Υ.Γ. Κουκουρούκου, χαζοχαρούμενα τρελοκόριτσα του ΚΙΝΑΛ (kiss my ass).

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΑ ΝΕΑ:

Η ΝΔ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ για να φύγει ο Τσίπρας και να έχουμε κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ για να μην έρθει ο Μητσοτάκης που βασανίζει τις χελώνες.
ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΤΙ ΛΕΕΙ; Κουκουρούκου.
ΠΡΩΤΑ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ) είπαν ότι χρειάζεται “συναίνεση” και “εθνική συνεννόηση”. Να θυμίσω πως κάτι τέτοια έλεγε κι ο Μεϊμαράκης που τώρα πίνει καφέ στις Βρυξέλλες.
ΥΣΤΕΡΑ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) είπαν ότι θα πάρουν την τρίτη εντολή και θα απευθυνθούν στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν όλοι μαζί κυβέρνηση.
ΑΠΟΡΙΑ. Αν η ΝΔ κι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κυβερνήσουν μαζί, γιατί χρειάζονται το ΚΙΝΑΛ για να το κάνουν; Για να μην του χαλάσουν το μερτικό;
ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ. Αν είναι κερδισμένοι και χαμένοι να κυβερνούν μαζί, τότε γιατί κάνουμε εκλογές; Για σπορ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ – πάλι πριν από τις εκλογές… υπάρχουν, λέει, κάτι ζητήματα “ρεβανσισμού” κι “αντεκδίκησης” κι ως εκ τούτου το ΚΙΝΑΛ προσφέρεται να μοιράσει συχωροχάρτια για ό,τι συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του ζητάει. Αλλά διάφοροι του ΚΙΝΑΛ (Καμίνης, Μαργαρίτης, Σκανδαλίδης)  δηλώνουν πρόθυμοι να προσφέρουν κάτι που δεν του ζητούν και ούτε ξέρουμε αν μπορούν να δώσουν.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ υπάρχουν μερικές ουσιώδεις παρεξηγήσεις.
ΠΡΩΤΟΝ, νομίζουν ότι στην πολιτική υπάρχει κάτι που λέγεται ” ναι μεν, αλλά”. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Δεν υπάρχει. Η πολιτική είναι μία άσκηση καθαρότητας και σαφήνειας – όποιος δεν το πιστεύει μπορεί να ρωτήσει και τον Θεοδωράκη…
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, νομίζουν ότι το ΚΙΝΑΛ κι η Δημοκρατική Παράταξη είναι κάτι αριστερό. Δεν είναι. Είναι ένας κεντρώος σχηματισμός με τη λογική, τη σωφροσύνη, τον πατριωτισμό και την εγγενή έγνοια σταθερότητας ενός κεντρώου σχηματισμού του αστικού δημοκρατικού συστήματος.
ΤΡΙΤΟΝ, νομίζουν ότι η διακυβέρνηση του τόπου ασκείται με τη μέθοδο του Αλτσχάιμερ. Βγαίνεις και ξεχνάς ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι ώστε μετά να κάνεις δημόσιες σχέσεις με τους προηγούμενους. Ένα νταραβέρι εκτός δημοκρατικής παιδαγωγικής.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ διαφόρων ανόητων που νομίζουν ότι προσλήφθηκαν στο ΚΙΝΑΛ να υποδύονται την “ανανεωτική Αριστερά” ή τη “χαζοχαρούμενη σοσιαλδημοκρατία”.
ΦΥΣΙΚΑ τίποτα τέτοιο δεν ισχύει. Απλώς κάνουν ζημιά.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ είναι ότι τελειώνει ο χρόνος. Δυόμισι εβδομάδες έμειναν ώστε το ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει στην κοίτη της πραγματικής πολιτικής. Να παίξει τον ρόλο που ζητούν οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του.
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να μαζέψει λίγο τους γυρολόγους που κάνουν τη ζημιά, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Σχολιάστε