Ποια ελληνική ναυτιλία; Ποια τάνκερ; Ποιοι αγωγοί πετρελαίου; Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει!

Ποια ελληνική ναυτιλία; Ποια τάνκερ; Ποιοι αγωγοί πετρελαίου; Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει!

Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια.. Πείτε μου πως είναι κάποιο από τα γνωστά fake news που αναπαράγονται προεκλογικά.. Γιατί μόνον είτε ως κακόγουστο αστείο μπορώ να το εκλάβω είτε ώς … ένα κακόγουστο αστείο! Δεν μπορώ να ερμηνεύσω διαφορετικά την τόσο βαθιά γνώση που έχει γύρω από τα γεωπολιτικά – ενεργειακά θέματα,   πετρέλαιο και φυσικό αέριο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Φίλος μου μου μετέφερε τον αυτούσιο διάλογο που είχε με δημοσιογράφο της ΕΡΤ η συγκεκριμένη βουλευτής:

  • Δημοσιογράφος: κ. Αυλωνίτου ο πόλεμος των αγωγών φυσικού αερίου στη νοτιοανατολική Μεσόγειο καθορίζει πλέον κάθε κίνηση στην διεθνή σκακιέρα.
  • Αυλωνίτου: Ακούστε κ. Ευστρατιάδη, αυτά είναι εξυπνάδες της ΝΔ, εγώ στις Αχαρνές ζω. Το πετρέλαιο βυτιοφόρα το φέρνουν στις πολυκατοικίες και το πληρώνουμε στα Κοινοχρηστα δεν έχω δει πουθενά αγωγούς και αέρια. Και στην Ελευσίνα που πήγα χθες, βυτιοφόρα κουβαλούν πετρέλαια

Συμπέρασμα; Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζει… η ελληνική ναυτιλία με τα τάνκερ της!! Βυτιοφόρα κύριοι που βάζουν πετρέλαιο θέρμανσης! Ποιοι αγωγοί.. και ποια τάνκερ;; Βυτιοφόρα με.. τέσσερις ρόδες μόνο!! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο!!

Από τον φίλο Κ.Ν.

Σχολιάστε