Προς ολικό αφανισμό το ΠΑΣΟΚ!

Προς ολικό αφανισμό το ΠΑΣΟΚ!

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Ούτε προφήτης να ήμουν! Ζούμε στιγμές απείρου κάλλους. Και που είσαι ακόμα, φοβάμαι! Μόλις πριν από δυο μέρες έγραψα εδώ παροτρύνοντας τη Φωφούλα που το παίζει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε αλλαγή ηγεσίας μπας και ξαναδοξαστεί αυτό το έρμο κόμμα που κάποτε έφτιαξε τη χώρα και έκανε τον κόσμο να παραληρεί. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς, όμως!

Πρότεινα συγκεκριμένα να αφήσει τον Βενιζέλο ή τον Σημίτη να αναλάβουν τα ηνία και να αφυπνήσουν τον κόσμο που περιπλανιέται αλλά και τους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που μπορεί πλέον να σκέφτονται τι να ψηφίσουν. Και κοίτα τι πήγε και έκανε η χρυσομαλλούσα κόρη. Έδωσε μια κλωτσιά και τα διέλυσε όλα. Λες και το κάνει επίτηδες για να φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής. Η απάντηση σε όλα αυτά που καθολικά πιστεύει ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ ήταν να “εκτελέσει” τον Βενιζέλο. Ίσως αύριο κάνει το ίδιο και με τον Σημίτη.

Μάλιστα ακούγεται πολύ έντονα τελευταία ότι στην καινούρια κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπουργός Παιδείας θα οριστεί η Άννα Διαμαντοπούλου και υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Την ώρα που είχαμε την ατυχία επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ να μας λάχει υπουργός Τουρισμού ο ΔΗΜΑΡίτης Θεοχαρόπουλος και υφυπουργοί άλλων υπουργείων οι παπανδρεικοί Τόλκας και Μωραίτης. Και αναρωτιέμαι, ατελείωτη είναι πια η πασοκική δεξαμενή φουκαριάρηδων; Το δοξασμένο ΠΑΣΟΚ πώς μπόρεσε και έβγαλε τέτοια μαργαριτάρια; Δεν έχει τέλος πια αυτός ο βόθρος από το αγαπημένο μου κόμμα;

Μα ό,τι είναι για πέταμα, για τη χωματερή, θα πάει να δοξαστεί ή στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη Νέα Δημοκρατία; Βρε κατακάθια γιατί δεν μένετε να δοξαστείτε στο κόμμα που σας έφτιαξε και να το δοξάσετε και αυτό ξανά; Μόνο την εύκολη λύση ψάχνετε προκειμένου να καθίσετε στην καρέκλα της εξουσίας; Εσύ, βρε Φωφούλα, με τέτοιες επιλογές νομίζεις ότι θα χαράξεις τον δρόμο της δόξας για το κόμμα μας; Κρίμα, ντροπή! Νοικοκυρούλα ήσουν και νοικοκυρούλα θα παραμείνεις. Δεν κάνεις για αρχηγός, κατάλαβέ το.

Αγαπητέ Κούλη-Κυριακούλη, θα ήθελα να σου προτείνω, μόλις γίνεις πρωθυπουργός να δημιουργήσεις και ένα Υπουργείο Τουαλέτας και Απορριμάτων. Να είσαι σίγουρος ότι θα το επανδρώσεις σε μια νύχτα μόνο και μόνο από τα σκατά του παλιού δοξασμένου ΠΑΣΟΚ. Ανθρωπάκια που ξεπουλάνε την ιδεολογία τους, την ιστορία τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι να ξαναβγουν στην επιφάνεια και να γεμίσουν την τσέπη τους ψωροχιλιάρικα. Θα ήθελα να ξέρω, όμως, πως κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια! Σκληρόπετσα δίποδα..

Και ρε συ Φωφούλα μήπως έχεις ξεχάσει ότι σε λίγες μέρες έχουμε εθνικές εκλογές; Μήπως μπερδεύτηκες; Ειδάλλως δεν δικαιολογείται αυτή σου η απόφαση αυτή τη χρονική στιγμή. Μήπως βαδίζεις βάσει σχεδίου; Μήπως πέρα από τον Χρυσοχοίδη και τη Διαμαντοπούλου σου έταξε ο κουλός την προεδρία σε περίπτωση συνεργασίας σας λόγω μη αυτοδυναμίας του; Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οδηγείς το ΠΑΣΟΚ ντουγρού στον βρόντο. Κάθε λίγο και χειρότερα!

Δυστυχώς έχω επαληθευτεί τόσο καιρό που γράφω για εσένα ότι δεν κάνεις. Πόσο καιρό γράφω για εσένα ότι δεν είσαι Γεννηματά! Δεν μοιάζεις σε τίποτα στον αείμνηστο πατέρα σου Γεννηματά! Μακάρι να του είχες πάρει έστω κάτι. Αλλά εσύ Φώφη γεννήθηκες και Φώφη θα πεθάνεις. Γεννηματά δεν ήσουν ποτέ και δεν θα γίνεις κιόλας. Και σημειωτέον, ο Βενιζέλος μου είναι λίαν αντιπαθής. Αλλά τουλάχιστον αυτός έχει προσφέρει στην παράταξή μας. Εσύ δεν έχεις προσφέρει τίποτα πέρα από την ηλίθια φάτσα σου.

Υ.Γ: Άδειασέ μας τη γωνιά γιατί βλέπω σε λίγο να μας περνάει σε ποσοστά ακόμη και ο καραγκιόζης ο Βελόπουλος!

Σχολιάστε