Δημοψήφισμα για την επαναφορά της θανατικής ποινής… ΤΩΡΑ

Δημοψήφισμα για την επαναφορά της θανατικής ποινής… ΤΩΡΑ

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Κρεμάλα στην πλατεία Συντάγματος.. στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή.. με πλήθος κόσμου μαζεμένο να παρακολουθεί.. Έλληνες πολίτες, ενήλικες, μικρά παιδιά, τουρίστες, τηλεοπτικές κάμερες.. Όλοι να βλέπουν το τέλος που αξίζει σε τιποτένια, αρρωστημένα ανθρωπάκια που δυστυχώς για την ανθρωπότητα κάποια στιγμή είδαν το φως της ημέρας.. Όλοι να βλέπουν ότι υπάρχουν νόμοι και αν τους καταπατήσεις θα είναι αυτή η κατάληξή σου..

Κάντε, κύριοι, αν σας βαστάει, δημοψήφισμα για την επαναφορά της θανατικής ποινής στη χώρα. Δεν πάει άλλο αυτή η σαπίλα και η ξεφτίλα που βιώνουμε. Μόνο με τη θέσπιση σοβαρών μέτρων, όπως αυτό, θα περιοριστεί η βρώμα στην κοινωνία. Μην κάνετε δημοψηφίσματα μόνο για τα μνημόνια και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση… άλλα είναι τα υψίστης σημασίας. Οι πολίτες έχουν ανάγκη και από άλλες αποφάσεις, που να τους διασφαλίζουν την προστασία τους στην καθημερινότητά τους..

Ακούμε συνεχώς για βιασμούς μικρών παιδιών.. από τους δασκάλους τους, από συγγενείς, ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό να συμβαίνει σε αθώες ψυχές. Κρεμάλα σε όλους. Ένας πιάνεται, ένας κρεμιέται. Προς παραδειγματισμό όλων όσων σκέφτονται να κάνουν το ίδιο. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας οίκτος για τους παιδόφιλους, που στιγματίζουν τη ζωή πολύ μικρών ή ακόμη και μεγαλύτερων παιδιών για όλη τους την υπόλοιπη ζωή και εκείνοι να ζουν ελεύθεροι και χωρίς καμία πραγματική ποινή. Ποινή δεν είναι να τους ταίζουμε και να τους ποτίζουμε για λίγους μήνες μέσα στις φυλακές για λίγο καιρό και μετά να τους χαρίζουμε και πάλι την ελευθερία τους και το ”δικαίωμα” να ξαναπράξουν το ίδιο.

Γονείς σκοτώνουν τα σπλάχνα τους, τα πετάνε από το μπαλκόνι, τα καίνε, τα πυροβολούν.. πόση ανοχή σε τέτοια αδιανόητα γεγονότα; Το κακό γίνεται μέρα με τη μέρα χειρότερο. Μανιακοί δολοφόνοι κρατούνται φυλακισμένοι και τους περιφέρουμε για να μας δείξουν που έχουν πετάξει τα κορμιά των θυμάτων τους. Όχι, κύριοι, κρεμάστε τους στις πλατείες να δει ο κόσμος ότι αυτό θα παίρνει όποιος κάνει κάτι ανάλογο. Να παραδειγματιστούν όλοι μήπως και καθαρίσει πια αυτός ο τόπος. Ας δούμε μερικά κρεμασμένα κορμιά παλιανθρώπων που έχουν πειράξει μικρά παιδιά, που έχουν σκοτώσει γυναίκες..

Ξέρω ότι το θέμα της επαναφοράς της εσχάτης των ποινών θεωρείται απαγορευμένο, σαν να σκοτώνουμε εμείς οι ίδιοι με τις λέξεις. Έφτασε, όμως, η στιγμή, να σπάσουν τα σπυριά με πύον. Σας προκαλώ, πάμε να κάνουμε δημοψήφισμα και θα δείτε ότι το ποσοστό που θα ταχθεί υπέρ. Θα ξεπεράσει το 90%. Πάμε με δημοκρατικές διαδικασίες να την επαναφέρουμε. Αλλά όχι, όχι δια του πυροβολισμού, της ηλεκτρικής καρέκλας και άλλων τέτοιων ”εύκολων” τρόπων. Μόνο δια της κρεμάλας..

Και όχι μόνο για βιασμούς και φόνους πιαδιών.. αλλά και για όσους δημόσιους λειτουργούς είτε είναι πολιτικοί είτε υπάλληλοι σε θέσεις ευθύνης, οποιοσδήποτε έχει κρατική εξουσία και κλέβει δημόσιο χρήμα πρέπει και εκείνος να υπάγεται στους νόμους της θανατικής ποινής. Γέμισε ο τόπος από τέτοια γουρούνια που έχουν γεμίσει τις τσέπες τους την ώρα που τα ελληνόπουλα πεινάνε. Αλλά όχι μόνο εσύ που τα έφαγες, αλλά κι εσύ που δωροδοκείς κι εσύ που δέχεσαι τη δωροδοκία. Όλους να σας δούμε κρεμασμένους να ηρεμήσει η ψυχή μας. Βρωμάει και ζέχνει πια..

Όλοι όσοι προδίδετε την πατρίδα σας, εκμεταλλεύεστε τη θέση σας και καταρρακώνετε την ελληνική περηφάνεια δεν πρέπει να ξεφύγετε. Δεν θα σας αφήσουμε. Καμία κατανόηση, καμία λύπηση. Ας έρθει πια ο καιρός που δεν θα τα αντιμετωπίζουμε σαν ”ελα μωρέ” όλα αυτά. Σκεφτόμαστε πια να πούμε ότι είμαστε Έλληνες.. οι ξένοι, στο άκουσμα αυτό, μας κοιτάνε όλους σαν να είμαστε εγκληματίες, μισάνθρωποι, λαμόγια. Αλλά δεν είμαστε όλοι. Και πρέπει να ξεχωρίσει πια το σκ@τό από τον κώλ@. Δεν μπορεί να συλλαμβάνεται η πόρνη που πουλάει το κορμί της στη Συγγρού και ο πελάτης που την πληρώνει να γυρίζει κύριος στο σπίτι του.

Στη Μόρια και στους προσφυγικούς καταυλισμούς βιάζονται παιδιά που έχουν μείνει ορφανά. Πού είναι η πολιτεία να τα προστατεύσει από τις αρρωστημένες ορέξεις κάποιων; Αλητόπαιδα μπαίνουν σε σπίτια και ξυλοκοπάνε γιαγιάδες, τις δένουν, τις χτυπάνε βάναυσα, μέχρις εσχάτων πολλές φορές, για να πάρουν ψίχουλα. Ποια είναι η τιμωρία όλων αυτών των καθικιών; Κρέμασμα για όλους αυτούς και τοιχοκόλληση φωτογραφιών με τα κρεμασμένα τους κορμιά σε κάθε κολώνα. Δεν θέλουμε ”ευγενικούς” τρόπους θανάτωσης. Όλοι να παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Έτσι θα έπρεπε να είναι. Να ηρεμούν οι ψυχές των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους, που κακοποιούνται, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, σωματικής, ψυχικής, που είναι έρμαια κινήσεων ανθρώπων με εξουσία που θεωρούν ότι το δημόσιο χρήμα τους ανήκει.. Να νιώσει δικαίωση η μάνα που έχασε την κόρη της γιατί ένας τρελός τη βίασε και τη σκότωσε, να δικαιωθεί ένα παιδί που έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα η ζωή του επειδή το βίασε ο πατέρας τους. Να καθαρίσει η κοινωνία από τη βρώμα μήπως και σταματήσουν πια να γεννιούνται ή να γίνονται αρρωστημένοι άνθρωποι..

Δεν μπορεί, κύριοι, να μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα και να κρατάτε στη ζωή έναν φονιά.. το θύμα δεν είχε ανθρώπινα δικαιώματα; Δεν μπορεί, υποανάπτυκτες κατά τα άλλα χώρες να εφαρμόζουν ακόμη τη θανατική ποινή σε ανάλογες περιπτώσεις και εμείς οι αναπτυγμένοι να έχουμε γεμίσει τις φυλακές με ανθρωπόμορφα κτήνη, να περνάνε τα χρόνια και να βγαίνουν πολλοί από αυτούς, δίχως ίχνος μεταμέλειας σε πολλές περιπτώσεις και φυσικά επιστροφή στον παλιό τους εαυτό. ΟΧΙ. Καμία δεύτερη ευκαιρία, κάποιοι δεν θα έχουν ποτέ εκεί που βρίσκονται.. Κρεμάλα στις πλατείες…

 

Σχολιάστε