Δωδεκάχρονη στην Πεύκη «παραμύθιασε» τις Αρχές με δήθεν απαγωγή!

Δωδεκάχρονη στην Πεύκη «παραμύθιασε» τις Αρχές με δήθεν απαγωγή!

Λύθηκε το μυστήριο με την απόπειρα απαγωγής μιας 12χρονης πριν από λίγες ημέρες έξω από το σχολείο της στην Πεύκη. Όπως αποδείχθηκε, η ιστορία με την απόπειρα απαγωγής, αποτελεί αποκύημα της φαντασίας της μικρής μαθήτριας.

Αρχικά, οι γονείς της έκαναν σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης. Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, το κοριτσάκι αποκάλυψε στους γονείς της, ότι επινόησε αυτή την δήθεν απόπειρα απαγωγής εναντίον της γιατί είχε αργήσει να γυρίσει από το σχολείο και φοβήθηκε μήπως την μάλωναν οι γονείς της.

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε η 12χρονη στους γονείς της, τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να την απαγάγουν. Όπως είπε, προσπάθησαν να τη βάλουν μέσα σε ένα λευκό φορτηγάκι, ενώ βρισκόταν έξω από το σχολείο της.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη, είχε ισχυριστεί ότι σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα λευκό φορτηγάκι και πως ένα από τους άνδρες που επέβαιναν σε αυτό, βγήκε έξω και της είπε «έλα να σου δώσω κάτι».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, από το όχημα βγήκε και άλλος ένας άνδρας και τότε το κοριτσάκι άρχισε να τρέχει. Αφού η μαθήτρια είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί, αυτοί έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία.

από iefimerida

Σχολιάστε