«Κοινωνιολόγος» δίνει οδηγίες για το πως πρέπει οι άντρες να… δέρνουν τις γυναίκες!

«Κοινωνιολόγος» δίνει οδηγίες για το πως πρέπει οι άντρες να… δέρνουν τις γυναίκες!

Οργή έχει προκαλέσει το βίντεο ενός αυτοαποκαλούμενου «κοινωνιολόγου» από το Κατάρ για τον τρόπο με τον οποίο οι Μουσουλμάνοι πρέπει να χτυπούν τις γυναίκες τους. «Ο άντρας είναι ο ηγέτης του σπιτιού και μπορεί να αποφασίσει να επιβάλει την πειθαρχία στη γυναίκα του. Πώς τη χτυπάει; Της δίνει χτυπήματα από αγάπη» ακούγεται να λέει ο Καταριανός «ειδικός».
Το βίντεο αναρτήθηκε στο κανάλι Al-Mojtama στο YouTube με τον Καταριανό «ειδικό» να δείχνει στους  Μουσουλμάνους πώς πρέπει να χτυπούν τις γυναίκες τους υποστηρίζοντας ότι «δεν επιτρέπεται αυτό να γίνεται με γροθιές ή με χαστούκια στο πρόσωπο».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ελεήμων Μωάμεθ έχει απαγορεύσει τέτοια χτυπήματα. Το ξύλο είναι για πειθαρχία». Κατά τον ίδιο τα χτυπήματα στις γυναίκες πρέπει να είναι ελαφρά και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αν και η γυναίκα «θα πρέπει να αντιλαμβάνεται τη δύναμη του συζύγου της». Στο βίντεο ο Καταριανός χρησιμοποιεί ως «μοντέλο» ένα μικρό αγόρι το οποίο χτυπάει στους ώμους ενώ του φωνάζει «σου είπα να μην φύγεις από το σπίτι. Πόσες φορές πρέπει να στο πω αυτό;».

Στη συνέχεια ο «κοινωνιολόγος» αρπάζει το παιδί και αρχίζει να το ταρακουνά με δύναμη συνεχίζοντας να φωνάζει.

«Πρέπει ένας άντρας να χτυπάει καθημερινά τη γυναίκα του; Όχι. Ο άντρας, όμως, είναι ο ηγέτης του σπιτιού και μπορεί να αποφασίσει να επιβάλει την πειθαρχία στη γυναίκα του. Πώς τη χτυπάει; Της δίνει χτυπήματα από αγάπη» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο Καταριανός «ειδικός» επιχειρώντας να αιτιολογήσει γιατί επιτρέπεται η χειροδικία σε βάρος γυναικών από τους Μουσουλμάνους.

 

Qatari Sociologist Abad Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari Demonstrates Correct Wife-Beating in Islam
από Protothema

Σχολιάστε