Φούντωσαν οι φήμες για την Μέγκαν: Γεννήθηκε το βασιλικό μωρό;

Φούντωσαν οι φήμες για την Μέγκαν: Γεννήθηκε το βασιλικό μωρό;

«Το κατάπιε το βασιλικό μωρό του η Μέγκαν Μάρκλ;». Αυτή την απορία έχουν όλο και περισσότεροι το τελευταίο διάστημα. Και επειδή η έκφραση είναι μεταφορική αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι αν το βασιλικό μωρό έχει έρθει ήδη στον κόσμο και μας το κρύβουν, ή αν η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα.

Η φήμη ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη γεννήσει το βασιλικό μωρό φούντωσε περισσότερο αυτή την εβδομάδα. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας η οποία έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούν να κρατήσουν ιδιωτικό το γεγονός της γέννησης του βασιλικού μωρού και αφού πρώτα ζήσουν οι τρεις τους τις πρώτες στιγμές ως οικογένεια θα το μοιραστούν με τους φαν των royals.

Και κάπως έτσι, ξεκίνησε η παραφιλολογία. Εχει γεννήσει όντως η Μέγκαν Μαρκλ ή το βασιλικό μωρό αναμένεται από μέρα σε μέρα;

Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ ήδη αρχίζουν και διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι το βασιλικό μωρό έχει έρθει ήδη στον κόσμο. Δεν θα ήταν και παράξενο. Η Μέγκαν Μαρκλ από την πρώτη ημέρα που μπήκε στη βασιλική οικογένεια έδειξε ότι δεν θέλει με τίποτα να συμμορφωθεί με τους βασιλικό πρωτόκολλο.

Ποια άλλα σημάδια, όμως, μαρτυρούν, κατά ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ ότι το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκηπα Χάρι έχει ήδη γεννηθεί;

Χαρακτηριστικά γράφουν:

«Την τελευταία φορά που είδαμε δημοσίως την Μέγκαν Μαρκλ ήταν στις 19 Μαρτίου όταν επισκέφθηκε την πρεσβεία της Νέας Ζηλανδίας με τον πρίγκηπα Χάρι για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης. Από εκεί και ύστερα η Μέγκαν Μαρκλ δεν συμμετείχε σε καμία άλλη βασιλική υποχρέωση.

Υπάλληλος του παλατιού δήλωσε στο Bazaar.com ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να εργάζεται ακόμη και αν δεν εμφανίζεται δημοσίως και ότι δεν έχει βγει ακόμη σε άδεια μητρότητας. Η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε σε άδεια μητρότητας στις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με αναφορές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να συμμετέχει σε βασιλικές υποχρέωσεις κοντά στο Λονδίνο.

Δεδομένου ότι η ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την τελευταία βασιλική υποχρέωση στην οποία εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ, οι φαν της βασιλικής οικογένειας συμπεραίνουν ότι το βασιλικό μωρό θα έρθει σύντομα στον κόσμο, αν δεν έχει έρθει ήδη. Ο Ντάνιελ Μάρτιν, φίλος του ζευγαριού που λέγεται ότι θα βαφτίσει το βασιλικό μωρό πήγε στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα για να δει την Μέγκαν Μαρκλ και τον στενό φίλο του. Επίσης, το ζευγάρι, Μέγκαν Μάρκλ και πρόγκιπας Χάρι, άνοιξε το δικό του προφίλ στο Instagram, στο οποίο όλοι πιστεύουν ότι θα πρωτοποστάρουν φωτογραφίες του βασιλικού μωρού.

Και κάπως έτσι πολλοί πιστεύουν ότι η τελευταία ανακοίνωση του παλατιού δεν ήταν παρά ένας κομψός τρόπος να πουν στους Βρετανούς και σε όλους τους άλλους περίεργους, να αφήσουν την τους νέους γονείς, Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι ήσυχους.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σε παραλία του Σίδνεϊ

Θα κρατήσουν μυστική τη γέννηση του βασιλικού μωρού;

Και δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά απίθανο η Μέγκαν Μαρκλ nα γεννήσει στο Lindo Wing όπως η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είναι όντως πιθανό η γέννηση του νέου βασιλικού μωρού να κρατηθεί μυστική.

Σε κάθε περίπτωση αν δούμε σαν οδηγό τις γέννες της Κέιτ Μίντλετον, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας γεννούν ένα μήνα αφότου λάβουν την άδεια μητρότητας. Στην περίπτωση του μικρότερου παιδιού της, του πρίγκιπα Λούις, η Κέιτ Μίντλετον βγήκε σε άδεια μητρότητας στις 22 Μαρτίου και ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε στις 23 Απριλίου.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι με άλογα στο Μαρόκο

Και αν δεν έχει γεννήσει ακόμη η Μέγκαν Μαρκλ;

Και αυτό σημαίνει ότι ίσως η Μέγκαν Μαρκλ να μην έχει γεννήσει ακόμη το βασιλικό μωρό. Ετσι και αλλιώς από την αρχή της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ όλοι έλεγαν ότι το βασιλικό μωρό αναμένεται στα τέλη Απριλίου. Άλλο αν δεν το επιβεβαίωσε ποτέ και κανείς.

Επίσης, η Βικτώρια Μέφρι, βασιλική αρθρογράφος, σε tweets υποστηρίζει κάθετα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί το βασιλικό μωρό και να μην υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Είναι κατανοητό ότι θα γίνει μια ανακοίνωση όταν η Μέγκαν Μαρκλ μπει για να γεννήσει και ότι θα γίνει ακόμη μία μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού. Είναι επίσης κατανοητό ότι το ζευγάρι θα δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία κάποια στιγμή μετά τα γεννητούρια (πιθανότατα θα την ποστάρουν στο στο λογαριασμό τους στο Instagram ο οποίος έχει κάνει ρεκορ Γκινες), αλλά όλα αυτά δεν θα γίνουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν υποθέσουμε ότι η Μέρφι ξέρει τότε πρέπει στις επόμενες ημέρες να περιμένουμε ανακοίνωση του παλατιού που να λέει ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε να γεννήσει. Ιδωμεν…

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ σε χαλαρή βόλτα στο Σίδνεϊ

από iefimerida

Σχολιάστε