Ο Πάνος ψάχνει υποψήφιους ευρωβουλευτές με… μικρή αγγελία!

Ο Πάνος ψάχνει υποψήφιους ευρωβουλευτές με… μικρή αγγελία!

Με ανακοίνωσή του ο πρώην κυβερνητικός εταίρος καλεί κοντά του νέους και νέες και ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, να κατέλθουν υποψήφιοι στις ευρωεκλογές του Μαΐου με το κόμμα του…

Με ανακοίνωση – αγγελία έφθασε να ψάχνει ο Πάνος Καμμένος τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Στα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι, διευκρινίζεται ότι η σχετική πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ώστε να εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρωβουλή!

«Για να αλλάξουμε», όπως τονίζεται,  «την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Όποιος ενδιαφέρεται για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ καλείται να στείλει το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr.

Ενδεικτική της ένδειας υποψηφίων που εμφανίζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, είναι το γεγονός ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής κατέρχεται ακόμα και ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης..

Αναπαραγωγή από protagon

Σχολιάστε