Με μόλις 130 € … έγινε «δουλίτσα»!

Με μόλις 130 € … έγινε «δουλίτσα»!

Για ακόμη μία φορά σε επεισόδια είδα μια παρεϊτσα από τους λεγόμενους «γνωστούς – αγνώστους», που αυτή την φορά έφεραν διακριτικά… εθνικοφροσύνης, να τα κάνουν μπάχαλο! Συνέβαλαν έτσι ώστε να διαλυθεί μια ακόμη ειρηνική διαδήλωση, κατά τα πρότυπα των μπαχαλάκηδων της απέναντι πλευράς. Ίσως και από διαστροφή εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ο εξοπλισμός τους και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πόσο άραγε αυτός να κοστίζει!

Και εκεί που άθελά μου εστίασα ήταν οι full face αντιασφυξιογόνες μάσκες που έφεραν αρκετοί από την ομάδα των αγανακτισμένων «μπαχαλάκηδων»: Έκανα λοιπόν μια μινι- έρευνα αγοράς για αυτές τις αντιασφυξιογόνες που φορούσαν τα καλόπαιδα στα επεισόδια… Κόστος; Το ελάχιστο 130 € !!

Το πόσοι έχουν την ευχέρεια να δαπανούν τόσα χρήματα απλά για το… «κέφι» τους δεν ξέρω. Βέβαια.. από την άλλη θα πει κάποιος ότι «αν πρόκειται για εργαλείο δουλειάς… τα βρίσκεις και τα δίνεις»!!

ΥΓ: Και για να μην παρεξηγηθώ αυτά δεν τα είδαμε μόνον στο χθεσινό συλλαλητήριο. Τα βλέπουμε γενικώς στα καλόπαιδα όποτε και με όποια ευκαιρία εκείνα… επιχειρούν ή «ξεδίνουν» αν προτιμάτε!!

αντιασφυξιογονα μασκα1

Από τον φίλο Κ.Φ.

Σχολιάστε