Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κ@λος της

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κ@λος της

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Η παρακμή σε όλη της το μεγαλείο κρεμασμένη στα μανταλάκια στα περίπτερα. «Σφάζονται στα πόδια του Ιβάν οι μορφονιές του Βαρδάρη», διαβάζω.
Τον Ιβάν τον ξέρουμε αλλά οι «μορφονιές» που σφάζονται είναι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας που πληρώνουμε από την τσέπη μας γιατί κάποιοι της ψήφισαν.
Ο λόγος για τις κυρίες Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτή, την Έλενα Ράπτη, βουλευτή της ΝΔ και την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.
Τρεις γυναίκες που είτε με την βοήθεια του κομματικού σωλήνα, είτε με χρήματα, είτε με τις γνωριμίες του μπαμπά τους βρέθηκαν στο πολιτικό προσκήνιο.
Οι δε δύο πρώτες έχουν κοινά με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Την κ.Καϊλή στο παρελθόν την είχαμε απολαύσει σε μπουζουκομάγαζο με τον Ιβαν τον τρομερό ο οποίος μάλιστα την έρανε με γαρίφαλα, την εποχή της βαθιάς κρίσης της χώρας, ενώ φήμες την ήθελαν να ανήκει στο προσωπικό της εταιρείας του. Μετά η Εύα με τις ευλογίες των ψηφοφόρων ξεκίνησε καριέρα στην Ευρωβουλή και τη πληρώνουμε κάποιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα για να πηγαινοέρχεται ανέμελη και ωραία στας Βρυξέλλας.
Ο μεγαλοπαράγοντας Ιβάν –που δεν ξέρουμε και από πού κρατάει η σκούφια του- έγινε και μέγας χορηγός της καμπάνιας που ηγείται η κ. Ράπτη για τα κακοποιημένα παιδιά. Ναι ο Ιβάν, ο επιχειρηματίας που μπουκάρει στο γήπεδο με το όπλο….
Όσο για την κ.Νοτοπούλου ε με αυτή ασχολείται ο ίδιος ο πρωθυπουργός που την επέλεξε ανάμεσα στα τόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η δημαρχία της Θεσσαλονίκης και η ευλογία του Ιβάν, διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου τέτοια κατάντια.

20150111_100734
Η Εύα Καϊλή παίζει να προταθεί από την Φώφη Γεννηματά για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η Ελενα Ράπτη θα στηρίξει τον Νίκο Ταχιάο και η Κατερίνα Νοτοπούλου διαδίδει ότι ο Αλέξης της υποσχέθηκε την δημαρχία της συμπρωτεύουσας.
Κι εγώ θέλω να μετακομίσω σε άλλη χώρα. Σε μία από αυτές που έχουν μετακομίσει τα καλύτερα μυαλά μας. Οι νέοι μας που δεν άντεξαν πια αυτή την αναξιοκρατία και να βλέπουν τους φελλούς να επιπλέουν.
Που βλέπουν τους φελλούς να ανεβαίνουν χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.
Να κονομάνε χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα εξαργυρώνοντας προσωπικές σχέσεις φιλίες και να αναλώνονται στο απόλυτο τίποτα. Ωραίες οι κυρίες αλλά με «ωραία συσκευασία και κενό περιεχόμενο», δουλειά δεν γίνεται.
Όπως κι αν έχει τι δουλειά έχουν τα προσωπικά μέσα στην πολιτική δεν μπορώ να το καταλάβω.
Τι δουλειά έχουν οι φιλίες ή οι οποιεσδήποτε σχέσεις με την δημαρχία της Θεσσαλονίκης και τι δουλειά έχει ένας επιχειρηματίας σαν τον Ιβάν τον τρομερό που μπουκάρει στο γήπεδο με το όπλο….να αποφασίζει για τον δήμο και πάλι δεν το καταλαβαίνω.
Τι μάχη… στήθος με στήθος είναι αυτή που θέλετε να βάλετε τον κόσμο; Η ομορφιά δεν είναι ποινικοποιημένη, τα αθέμιτα μέσα είναι…
Ποιες είναι αυτές οι τρείς κυρίες και τι έργο έχουν επιδείξει; Τι έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο;
Τι μορφονιές και κουραφέξαλα; Χιλιάδες πανέμορφες, έξυπνες και μορφωμένες γυναίκες κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ξανθιές, μελαχρινές με πλούσιο μπούστο και αναλογίες φωτιά.
Γιατί να μην τις… αποκαταστήσουμε κι αυτές από τα παραμάγαζα που έχουν στήσει πολιτικοί με επιχειρηματίες;
Γιατί; Επειδή δεν είναι σαν τις μαϊμούδες που όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κ@λος τους;

Σχολιάστε