Το ΠΑΣΟΚ ζει… το ΚΙΝΑΛ ψυχορραγεί

Το ΠΑΣΟΚ ζει… το ΚΙΝΑΛ ψυχορραγεί

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Η ανυπαρξία της Φώφης Γεννηματά ξεδιπλώνεται για άλλη μία φορά σε όλο της το μεγαλείο, σε στιγμές και καιρούς κρίσιμους για την χώρα.
Εμμονικά παραμένει σε ανούσιες και χλιαρές «επιθέσεις» στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση, χωρίς να χτυπά το χέρι στο τραπέζι, έτσι όπως θα έκαναν στα κρίσιμα εσωτερικά και εξωτερικά θέματα της χώρας τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο και ο Γιώργος Γεννηματάς.
Το “βυθίσατε το Χώρα”, του Ανδρέα Παπανδρέου δεν σου λέει κάτι Φώφη;
Η Ελλάδα έχει ανοιχτά μέτωπα. Με την Τουρκία, την συμφωνία των Πρεσπών και με την Αλβανία.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, που ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου εκτελέστηκε από τις επίλεκτες δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας και τους χαρακτήρισε «προβοκάτορες κηδειών».

20150111_100734
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιώργος Γεννηματάς σε αυτή την πρόκληση.
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιώργος Γεννηματάς στις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Τούρκων.
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιώργος Γεννηματάς σε όλους αυτούς που καταδίκασαν στην ένδεια τον ελληνικό λαό.
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιώργος Γεννηματάς στην κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου. Στο ξεπούλημα της περιουσίας της Εκκλησίας που ανήκει στον ελληνικό λαό. Πάντως όχι σαν κι εσένα Φώφη σιωπηλά.
Τι κρυόβραστες δηλώσεις είναι αυτές στο κυνήγι μαγισσών για την δίωξη Σημίτη, μετά την συνάντηση σας;
Σαν να μην μας τα λες καλά Φώφη και σαν να έχεις γίνει ένα με όλους αυτούς τους φλούφληδες που έχεις μαζέψει εκεί στο ΚΙΝΑΛ και θέλετε να μας πείσετε ότι εκπροσωπείτε και το ΠΑΣΟΚ.
Που ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι δεν θα φτάσεις ποτέ την προσωπικότητα του Παπανδρέου, αλλά και του πατέρα σου –που δυστυχώς δεν κληρονόμησες. Και το όνομα Γεννηματά, σαν να το κουβαλάς είσαι…Ούτε καν αξιοπρέπεια και τιμή στο όνομα που κληρονόμησες δεν δείχνεις.
Ναι ξέρω Φώφη οι καιροί αλλάζουν. Οι καιροί αλλάζουν Φώφη και όχι οι αξίες. Όχι η πυγμή που οφείλεις να δείχνεις σαν πολιτικός -τουλάχιστον για την υστεροφημία σου και για την μνήμη του πατέρα σου Γιώργου Γεννηματά. Αυτά είναι αξίες που δεν τις αγγίζει ο χρόνος Φώφη.
Για αυτό καλή μου Φώφη, άντε αγκαλιά με τους φλούφληδες και άσε το παλιό δοξασμένο ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί τον δρόμο του ή να αναγεννηθεί από το ΚΙΝΑΛ. Και θα στο πω εις την Αγγλική Φώφη. Είσαι f@cking joke. Και αν δεν το καταλαβαίνεις πες στους φλούφληδες να στο μεταφράσουν.

Σχόλια (1)

  1. Author’s gravatar

    Αναρωτιέμαι.. Αναρωτιέσαι.. Αναρωτιέται..
    Καλό και σώφρον θα ήταν για όλες αυτές τις απορίες να ρωταγες αυτόν που μας κυβερνά (τσιπρακος) και αυτόν που πρόκειται να μας κυβερνήσει (Κυριάκο)… Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι όσο το κίνημα ανεβαίνει τόσο περισσότερο θα πονάει κάποιους, καταλαβαίνω και συμπάσχω!!!!

Σχολιάστε