Οι πρίγκιπες του πρώην δοξασμένου ΠΑΣΟΚ και νυν αξιολύπητου ΚΙΝΑΛ

Οι πρίγκιπες του πρώην δοξασμένου ΠΑΣΟΚ και νυν αξιολύπητου ΚΙΝΑΛ

Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης

Ο “πρίγκιψ Παύλος”, ο δημαρχιακός θώκος και οι ταλαντούχοι άσχετοι και άχρηστοι. Ναι από άχρηστο σε άχρηστο πάμε και μιλάμε για την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου -κολλητού του Ανδρίκου Παπανδρέου- για τον δήμο της Αθήνας.

Ο “πρίγκιψ Παύλος” Γερουλάνος τι σχέση έχει με το ΠΑΣΟΚ μόνο οι φωστήρες που εισηγήθηκαν την υποψηφιότητα του μπορούν να μας το εξηγήσουν.
Το ότι πέρασε από υπουργικά αξιώματα επί ΠΑΣΟΚ Γιωργάκη δεν αποτελεί το διαβατήριο του, αφού όπως ήρθε έφυγε.
Έργο μηδέν, μόνο “φρου-φρού και αρώματα”, όπως αρμόζει σε ένα γόνο γνωστής οικογένειας.
Επί των υπουργικών ημερών του μέχρι και ληστεία έγινε στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Μιλάμε για τεράστια επιτυχία σε επιλογή προσώπου που η Φώφη και η παρέα της θέλουν να μας σερβίρουν, εκτός και αν θέλουν να θάψουν ακόμα πιο βαθειά το ΚΙ.ΝΑΛ, πρώην ΠΑΣΟΚ διώχνοντας μακριά τους ελάχιστους οπαδούς και φίλους του.
Άλλωστε στην πολιτική όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά.

20150111_100734

Εμένα πάλι πάντα με συγκινούσαν αυτά τα παιδιά των καλών οικογενειών που βρίσκονταν με διαβατήριο το όνομα τους σε θέσεις εξουσίας κι ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο κολλήσει, έτσι για να πάνε διακοπές με τον κοινωνικό τουρισμό.

Όλα αυτά τα παιδιά σαν τον Παύλο Γερουλάνο που ανάθεμα κι αν γνωρίζουν πόσο έχει το εισιτήριο του λεωφορείου ή το γάλα στο σούπερ μάρκετ.
Όλα αυτά τα παιδιά σαν τον Παύλο Γερουλάνο που δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινωνία και φιλοδοξούν να γίνουν σωτήρες αυτού του τόπου.

Οι ίδιες και οι ίδιες οικογένειες που μας πουλάνε χρόνια τώρα μέσα από κόμματα και κάθε μορφής εξουσίας το παραμύθι της δημοκρατίας.

Οι εκλεκτοί εξουσιαστές μας, κάτι τύποι σαν τον Παύλο Γερουλάνο ή την Φώφη Γεννηματά που θέλουν να χτίσουν την νέα Ελλάδα, την νέα Αθήνα με συνθήκες αξιοκρατίας που έχτισαν οι κραταιές οικογένειες τους για αυτούς.

Εμείς Φώφη, ονειρευόμαστε να απαλλαγούμε από τον εσμό και τους άχρηστους του ΣΥΡΙΖΑ, από τους άσχετους της ΝΔ και από κάτι λουλούδια τύπου Τατσόπουλου και Ολγας Κεφαλογιάννη κι εσύ μας πλασάρεις τους πρίγκιπες. Καλά βρε Φώφη με τέτοιους τζιτζιφιόγκους τύπου Γερουλάνου θα δοξάσουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Γιώργο Γεννηματά, την Μελίνα Μερκούρη, τον Τρίτση, τον Χαραλαμόπουλου, τον Μαγκάκη και χιλιάδες άλλους και το άλλοτε δυνατό ΠΑΣΟΚ;

Οι περισσότεροι από αυτούς -τους ξέρουμε άλλωστε- είναι τενεκέδες με λαμπρές σπουδές -όχι δεν έδωσαν ποτέ πανελλήνιες εξετάσεις όπως όλα τα Ελληνόπουλα- πληρωμένες σε ιδιωτικά κολέγια και αργότερα μεταπήδησαν στα επίσης πληρωμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αμερικής. Αριστούχοι, που πλήρωνε ο μπαμπάς.

Το ότι το ΚΙΝΑΛ θα φρόντιζε την αποκατάσταση των γόνων και “αυτοδημιούργητων” ηγετών ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα Φώφη.

Εκφραστές ενός σάπιου συστήματος, ανίκανοι και συνένοχοι ζητούν για άλλη μια φορά την ψήφο μας με περισσό θράσος, για να συνεχίσουν το γκρέμισμα σε όσα δεν πρόλαβαν.
Πόση παρακμή μπορεί να αντέξει αυτός ο τόπος από τους επαγγελματίες τσαρλατάνους πολιτικούς;

Σχολιάστε