Καλύτερα να μασάτε… παρά να μιλάτε για την Νοτοπούλου

Καλύτερα να μασάτε… παρά να μιλάτε για την Νοτοπούλου

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ-ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ …Επίσης ούτε καν γνωρίζω κατ’ όψιν την Κα Κατερίνα Νοτοπούλου…(και ούτε θέλω να τη γνωρίσω)…

Αλλά:
-Το να χλευάζετε – και να χλευάζεται , ένας νέος άνθρωπος, η ΣΥΡΙΖΑΙΑ που ανέλαβε Κυβερνητική θέση, κρίνοντας ότι «είχε εργασθεί ως καθαρίστρια»….πέρα από αγενές, άκομψο, φθηνό και απολίτιστο, είναι 100% ρατσιστικό …. όχι μόνο απέναντι στην ίδια, αλλά και για τον κλάδο τον οποίο ενδεχομένως είχει απασχοληθεί….

Προσωπικά για εμένα- όπως και για πολλούς, θα αποτελούσε τιμή να έχω καταλάβει μια ανώτερη διάκριση, όταν μάλιστα είχα ξεκινήσει απο χαμηλά και ταπεινά…
Όπως άλλωστε ξεκίνησαν πολλοί έλληνες επιχειρηματίες / επιστήμονες και σε παγκόσμιο επίπεδο….Και παλιοί πολιτικοί….Όπως μου αφηγείτο χρόνια πριν ένας έλληνας βουλευτής επαρχίας που όταν ήλθε στην Ελλάδα δούλευε για να μπορέσει να σπουδάσει …λούστρος…

Θα ήταν λοιπόν τιμή αν είχα ένσημα στην πιάτσα…..σε δύσκολες δουλειές όπως έκαναν παλιότερα – και τώρα προφανώς πολλοί φοιτητές για να εξοικονομήσουν τα προς το ζείν….
Και στη δούλεψη μου, σαφώς θα προτιμούσα ένα υποψήφιο στέλεχος που έχει περάσει τέτοια στάδια….
Το εφαρμόζουν άλλωστε πολλές πολυεθνικές –κολοσσοί στις ΗΠΑ κα όπου με τρανές αποδείξεις όπου φοιτητές – part time εργαζόμενοι, έφτασαν με τα χρόνια στη θέση του Προέδρου….Ναι, και εδώ στην Ελλάδα!!!
Και οι άνθρωποι αυτοί το λένε, το διαλαλούν με χαρά….Διότι το να έχει εργαστεί κάποιος που έχει ανάγκη σε οποιαδήποτε έντιμη δουλειά, δεν αποτελεί μομφή, αλλά αντίθετα τίτλο τιμής….
Αυτά προς απάντηση σε σχολιαστές ….οι οποίοι αν είναι διαδικτυακοί φίλοι μου θα διαγραφούν πάραυτα….
———
Ας βρουν να σούρουν στον Αλεξ και τα σαίνια του, τα μύρια όσα….Αλλά όχι να θίγουν ανθρώπινες υποστάσεις και υπολείψεις με αφορμή το επάγγελμα του όπως εν προκειμένω ότι η κα Νοτοπούλου «το 2012 εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας…»
———
Αίσχος και ντροπή να λοιδωρείται ένα άτομο απο την εργασία του…( που έκανε ή κάνει)…
Διαβάστε τώρα για την πρώην «καθαρίστρια»….Και βρείτε πόσα αντίστοιχα στελέχη έχουν στους κόλπους τους τα άλλα μεγάλα κόμματα….Και μην προκαλέσει κάποιος διότι μπορώ – αλλά δεν επιτρέπεται- να εμφανίσω τη λίστα που συνέταξε μεγάλο κόμμα για την καταλληλότητα/ακαταλληλότητα των στελεχών του…
-Η 30χρονη Κατερίνας Νοτοπούλου πρώην υπεύθυνη του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη λειτουργώντας ως “σύνδεσμος” με το Μαξίμου, αντικαθιστά απο σήμερα στο ΥΜΑΘ τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά που αναλαμβάνει υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και είναι το μικρότερο σε ηλικία, μέλος της κυβέρνησης.
-Γεννημμένη το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας.
Επίσης, έχει ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.
-Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
-Τον Μάιο του 2014 είχε αναλάβει το έργο της εκπροσώπου Τύπου της παράταξης “Θεσσαλονίκη Ανοικτή Πόλη” για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Από το 2016 είχε αναλάβει χρέη διευθύντριας του πρωθυπουργικό γραφείου στη Θεσσαλονίκη.
-Έχει ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης λαμβάνοντας μέρος και υλοποιώντας καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από τον φίλο Ηλία Χ.

Σχόλια (2)

  1. Author’s gravatar

    Η καθαριστρια δεν εχει ψηφαλακια στην πλατη της και θα εκπλαγεις με αυτα που θα υπογραψει.της εταξε συνταξη κ μισθο με ανταλλαγμα την τζιφρα της.γιαυτο αλλαξε ολο το πολιτικο σχοινικο.σιγα μην αφηνε τους δικους του στις καρεκλες και να εχανε τους ψηφους.αρα η καθαριστρια οριζει την χωρα;;και εκτος απο αυτο γιατι σε μερικους σιγουρα χαλαω την σουπα με αυτα που λεω,ο λαος θα πρεπει να πριζει ποιος θα τον κυβερνα.

Σχολιάστε