Ήταν πολλά τα λεφτά Αντώνη…

Ήταν πολλά τα λεφτά Αντώνη…

Τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς στο δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Ανατολικής Αττικής έστειλε ο Αντώνης Ρέμος από το Νάμμος της Μυκόνου, μαζί με 200.000 ευρώ, μπας και το βουλώσουν επιτέλους όσοι τα είχαν βάλει μαζί του, γιατί δεν ματαίωσε τη συναυλία του στο νησί των ανέμων. Εγώ το ξέρω ότι δεν γινόταν να ματαιωθεί γιατί ήταν…πολλά τα λεφτά Αντώνη! Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Μύκονος ψειρίζεται!!!
Χέστηκαν οι Άραβες και οι κάθε λογής κοσμικοί της παγκόσμιας Ελίτ για το τι συνέβη στη χώρα μας. Ήρθαν στο νησί φρεσκαρισμένοι για να απολαύσουν τη χλιδή του Νάμμος και όχι τη μαυρίλα και το πένθος των Ελλήνων. Το συγκεκριμένο νησί, δυστυχώς έτυχε να βρίσκεται στον Ελλαδικό χώρο. Τι να κάνουν τώρα αυτοί; Έχουν ακριβοπληρώσει τις π@@τάνες που τους συνοδεύουν.

Άλλοι τα αρσενικά τεκνά που βρήκαν για να τα “σπάσουν” μετά το γλέντι και θα περιμένουν για τόσες μέρες, μέχρις ότου περάσει το πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα; Μα είστε με τα καλά σας; Εμείς έτσι που το πάμε, μέχρι να αναγνωριστούν όλα τα πτώματα της τραγωδίας, θα περάσουν εβδομάδες και αυτοί θα έχουν ξαναβγάλει τρίχες παντού.

Θα έχει πάει στράφι η ολική χαλάουα σε άντρες και γυναίκες κι άντε φτου κι απ’ την αρχή. Μα είστε σοβαροί; Γι’ αυτό λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του Νάμμος μπρος σ’ αυτή τη συμφορά που πήγε να τον βρει, σκέφτηκε να πετάξει στα μούτρα των πληγέντων, μέσω του Ρέμου, 200.000 ευρώ, προκειμένου να εξαγοράσει την ανοχή τους γι’ αυτή τη μικρή παρασπονδία που έπρεπε να κάνει για να μην κακοκαρδίσει την παγκόσμια γκλαμουριά, που ήρθε στη χώρα μας να ξεσαλώσει κι όχι να ζήσει μαζί μας αυτό το δράμα.
Ας δείξουμε κι εμείς κατανόηση! Αλλιώς θα πάρουν το συνάλλαγμα και θα πάνε αλλού να το ξοδέψουν. Το Ρέμο μην τον κλαίτε θα βρει να τραγουδήσει αλλού. Μα στην Τουρκία, μα στα Σκόπια, συγγνώμη στη Βόρεια Μακεδονία ή όπου αλλού του πετάξουν μπαξίσι στα μούτρα. Την πάρτη σας να κλαίτε, που κάνετε κ@@λοτούμπες για τον τουρισμό. Άντε γιατί θα ξαναγυρίσουμε στις παλιές εποχές και θα ξαναθυμηθούμε πως έκαναν στην Τρούμπα, όταν ερχόταν ο αμερικανικός στόλος με το δολάριο…

Και για την ιστορία να σας μεταφέρουμε και την είδηση την σχετική με τα τα έσοδα της συγκεκριμένης συναυλίας και τι απέφερε -μεταξύ άλλων- και για τα Κρατικά Ταμεία, αλλά και την νομιμότητα που υπήρξε παρουσία ελεγκτών του Δημοσίου: «Η καθιερωμένη ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία του Νammos αλλά και του Δημοσίου. Την περασμένη Παρασκευή, ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab βρέθηκαν στη σκηνή του Nammos. Ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία, αν και λιγότερος κατά 30% σε σχέση με πέρυσι, έκανε τζίρο που προκαλεί ίλιγγο. Οι εισπράξεις της βραδιάς, μέρος των οποίων διατέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, έφθασαν σύμφωνα με πληροφορίες το  1,2 εκατ. ευρώ.  Μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ, το Δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.

Για άλλη μια χρονιά, οι φοροελεγκτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Από νωρίς είχαν πάρει τα μέτρα τους. Πριν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία, έξι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στον χώρο του Nammos ενώ δύο ακόμη που ήταν στο νησί είχαν ειδοποιηθεί να είναι standby. Τα μάτια τους ήταν καρφωμένα στην ταμειακή μηχανή και στα τραπέζια των πελατών μέχρι τις 8:30 το πρωί του Σαββάτου, που τελείωσε το μεγάλο event.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν και η μικρή κόρη του Ντόναλντ Ντραμπ, η Τίφανι, το τραπέζι της οποίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε τζίρο 14.000 ευρώ.

Τη συγκεκριμένη βραδιά οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μία φορολογική παράβαση. Όλα κύλησαν ομαλά ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δύο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

Πρόσφατα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν βάλει 48ωρο λουκέτο στο εστιατόριο-μπαρ του Nammos για μη έκδοση αποδείξεων. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μετά το λουκέτο προχώρησαν σε μια κίνηση που εξέπληξε ευχάριστα τους επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εξόφλησαν εξ ολοκλήρου το πρόστιμο των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στν επιχείρηση και βρισκόταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία χρόνια. Πλήρωσαν το πρόστιμο και έκλεισαν οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε το Nammos με την Εφορία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το 2016,  που «παρακολουθούν» την καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos και οι φοροελεγκτές, ο τζίρος της επιχείρησης έχει «φουσκώσει». Από 250.000 ευρώ που ήταν το 2016, εκτοξεύτηκε στο 1,6 εκατ. ευρώ το 2017, για να φθάσει το 1,2 εκατ. ευρώ φέτος.  Και οι εισπράξεις αυτές γίνονται μόνο σε ένα βράδυ».

Από ανάρτηση του φίλου Κρικόρ Τσακιτζιάν

Σχολιάστε