ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο «ξένος» εχθρός της πατρίδας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο «ξένος» εχθρός της πατρίδας

– Ο «μοχθηρός εμπρηστής» και «ο εχθρός της πατρίδας» είναι ο βλάκας Έλληνας που καίει ξύλα με αέρα, κι ο καπνιστής που πετάει τη στάχτη έξω από το αυτοκίνητο.

– Ο «δολοφόνος των παιδιών μας» είναι ο π@π@ρας που παρκάρει το αυτοκίνητο εκεί που απαγορεύεται, έξω από την πόρτα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, αυτός που εσκεμμένα περνά το κόκκινο, κι αυτός που οδηγεί στη ΛΕΑ

– Τα «ξένα κέντρα αποφάσεων» και οι «πράκτορες» είναι οι ανίκανοι γενικοί γραμματείς και οι Περιφέρειες που δεν έχουν λάβει κανένα σοβαρό μέτρο αντιμετώπισης καταστροφών και δεν μπορούν να συντονίσουν δυο σώματα

– Οι «ξένοι που μας ζηλεύουν» είναι το απόλυτο ψέμα μιας δράκας άθλιων πολιτικών και η Ύβρις απέναντι σε άδικα χαμένους πολίτες, που τους καθυβρίζουν. Η ύψιστη Ύβρις!

Ο εχθρός είναι εντός των πυλών κι έχει όνομα: λέγεται αντικοινωνικός πολίτης, αδιάφορος καπνιστής, κομπλεξικός οδηγός, άχρηστος Περιφερειάρχης, κομματόσκυλο που προσλήφθηκε στη θέση κάποιου σοβαρού τεχνοκράτη, ανίκανοι μπλαμπλάδες στάρλετ στη θέση πολιτικών.

Όλοι αυτοί, που ακόμη κι αν δεν μπορούν να αποτρέψουν τον όλεθρο, δεν έχουν το σθένος και το ηθικό ανάστημα να σταθούν βουβοί και με ταπεινότητα μπροστά στη φρίκη που προκαλούν.

Οι «έλα μωρέ», οι «και τι έγινε ρε συ, σιγά…» και οι «θα το ξεχάσουν». Αυτές είναι οι τρεις φυλές που σκοτώνουν την Ελλάδα χρόνια τώρα. Αυτοί είναι οι «πράκτορες-εμπρηστές» και οι «ξένοι δολοφόνοι» που γράφουν οι εφημερίδες.

Όσο όλοι μας ΔΕΝ τους αντιμετωπίζουμε ως τέτοιους, με σκληρές τιμωρίες σε κάθε μικρή ή μεγαλη έκφανση της καθημερινής ζωής, τόσο αυτοί θα πολλαπλασιάζονται.

Από Για.Λ.

Σχολιάστε