«Η παρανομία σου στοίχισε την ζωή σε 26 ανθρώπους»

«Η παρανομία σου στοίχισε την ζωή σε 26 ανθρώπους»

Συγγνώμη φίλε μου που θα στο πω κατάμουτρα αν και λυπάμαι που κάηκαν τα πάντα από την περιουσία σου. Είσαι παράνομος φίλε. Έχεις υψώσει συρματοπλέγματα. Έχεις κλείσει ουσιαστικά την πρόσβαση αφήνοντας μια πόρτα. Την άνοιξες να περάσει όποιος πρόλαβε και ήξερε.

Είμαι σίγουρη φίλε ότι το Σαββατοκύριακο που πέρασε πριν η φωτιά καταστρέψει τα πάντα, η πρόσβαση δεν ήταν διαθέσιμη. Σ’ άρεσε να την έχεις εσύ ο προνομιούχος και μόνο απ’ το σπίτι σου.
Πριν από σένα, φίλε μου, παράνομοι – πιο πολύ παράνομοι- είναι αυτοί που σου επέτρεψαν να βάλεις το συρματόπλεγμα. Εσύ θα πεις ότι αγόρασες το οικόπεδο το εφαπτόμενο της θάλασσας. Σωστά. Το αγόρασες. Το πλήρωσες. Έχτισες.

Κι αν δεν ήξερες, κανείς δεν σου είπε ότι ο γ@μημενος ο νόμος ορίζει πως δεν έχεις δικαίωμα να βάζεις πόρτες και σύρτες και συρματοπλέγματα αποκόπτοντας την παραλία; Είστε παράνομοι φιλαράκι. Το κακό είναι ότι και από τις δικές σας παρανομίες κάηκαν 26 άνθρωποι στον δικό σου μέχρι χθες παράδεισο και σήμερα επονομαζόμενο «οικόπεδο της φρίκης».

Εμένα ήδη με στοιχειώνει αυτός ο μαρτυρικός μαζικός θάνατος. Εσένα φίλε μου;

ΥΓ: Και μιας και λέγαμε για τον μέχρι χθες δικό σου παράδεισο… Αλίευσα αυτή την φωτογραφία από το διαδίκτυο… Είναι το σπίτι σου; Είναι το οικόπεδο της φρίκης όπως το αποκαλούμε κατόπιν εορτής όλοι;;; Είναι αυτός ο φράχτης που εμπόδισε την δίοδο στην θάλασσα;;

οικοπεδο φρικης

Από την φίλη Κλεο.Κ.

Σχολιάστε