Θρίλερ με τα αγνοούμενα αγγελούδια: «Τα συνόδευαν»

Θρίλερ με τα αγνοούμενα αγγελούδια: «Τα συνόδευαν»

Ο καπετάνιος που διέσωσε τα δίδυμα που ψάχνει εναγωνίως ο πατέρας τους ανέφερε πως ένας κύριος με μια γυναίκα του άφησαν την εντύπωση ότι τα συνόδευαν.

Ένας πατέρας είδε τα αγνοούμενα παιδιά του (Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου) σε ρεπορταζ τηλεοπτικού σταθμού να αποβιβάζονται με το πρώτο αλιευτικό στη Ραφήνα, ωστόσο εδώ και πολλές ώρες δεν μπορεί να τα εντοπίσει.

Ο ιδιοκτήτης της βάρκας με το όνομα «Σπύρος» που διέσωσε τα παιδιά μίλησε σήμερα το πρωί και είπε για τα δίδυμα:

«Ένας κύριος με μια γυναίκα που ήταν μαζί στη βάρκα μου άφησαν την εντύπωση ότι τα συνόδευαν τα δίδυμα. Οι γονείς οι οποίοι σώθηκαν ήταν μια γυναίκα και ένας κύριος που μου άφησαν την εντύπωση ότι η μεν κυρία  συνόδευε τα δυο κοριτσάκια και ο άλλος κύριος τα άλλα δύο κοριτσάκια. Αν βλέπουν τηλεόραση ή αν θυμούνται το σκάφος ας βγουν να πουν. Να λύσουν την αμφιβολία. Να πουν τι γίνεται… Μίλησα με τα παιδιά των κοριτσιών και τα γνώρισε. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα άλλο. Τα δύο άτομα (άντρας και γυναίκα) θα λύσουν το πρόβλημα».

Όλοι κάνουν έκκληση για να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για τα δύο εννιάχρονα παιδιά, ώστε να εντοπιστούν και να επιστρέψουν στην οικογένεια τους.

Τα δυο κοριτσάκια έχουν ύψος 1.30μ. και μακριά καστανά μαλλιά. Ο επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, ζήτησε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) από όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να επικοινωνήσει με την αστυνομία (100), την Πυροσβεστική (199) ή το Λιμενικό (108).

Από SDNA

Σχολιάστε