Τι κοινό έχουν ο Ρουβάς και ο Χάρης του Survivor;;;

Τι κοινό έχουν ο Ρουβάς και ο Χάρης του Survivor;;;

Τι κοινό έχουν ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβας και ο Χάρης Γιακουμάτος ανιψιός του γνωστού πολιτικού της ΝΔ Γεράσιμου και παίχτης του Survivor;;; Μπλεξίματα !!!

Από την μια έχουμε τον Σάκη Ρουβά που «τρέχει» με την διαταγή πληρωμής που εξέδωσε σε σε βάρος εταιρείας το Πρωτοδικείο Αθηνών, κατόπιν αιτήσεων της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης PROGRESSIVEPR.

Ειδικότερα, σε βάρος της “ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΠΕ” επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της.

Επίσης, στο πλαίσιο διεκδίκησης χρηματικών αξιώσεων της PROGRESSIVEPR για υπηρεσίες που παρείχε στο πλαίσιο συνεργασίας, κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιρειών συμφερόντων, μεταξύ αυτών και η SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας που εκπροσωπεί την PROGRESSIVEPR:

“Η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση απαιτήσεων της εταιρίας “PROGRESSIVEPR Μ. ΕΠΕ” Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της PROGRESSIVEPR εξεδόθη σε βάρος της ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των Τραπεζικών Ιδρυμάτων και ακολούθους δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας. Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η εταιρία “PROGRESSIVEPR Μ. ΕΠΕ” Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στην μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.”

Από την άλλη…. Μπλεξίματα είχε και ο Χάρης Γιακουμάτος που -πιθανότατα από την στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο- δεν έχει μάθει ακόμη τα νέα για το 48ωρο «λουκέτο» που έβαλαν στο μπαράκι που του ανήκει στο Χαλάνδρι, οι άνδρες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων!! Πρόκειται για το cafe-bar Butterfly στην Λεωφόρο Πεντέλης το οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν είχε κόψει έναν αριθμό αποδείξεων!

Και τα νέα ως φαίνεται δεν τα μετέφεραν στον Χάρη ούτε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor που μαζί με την ομάδα του κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας!

 

Σχολιάστε