«Ξέφυγε» ο Κραουνάκης

«Ξέφυγε» ο Κραουνάκης

Χάθηκε τελείως το μέτρο: Η αισθητική του Σταμάτη Κραουνάκη, έτσι όπως εκφράζεται από τη συχνότητα του Κόκκινου, μου είναι απεχθέστατη. Σε άλλους μπορεί να ταιριάζει και να θεωρούν ότι οι καλλιτέχνες έχουν το ελεύθερο για τα πάντα… Όμως, αναφορές σε «κ@λους», «μ@@νιά», «τα βυζι@ κοριτσιών που εργάζονται στον σταθμό» μπορεί να θεωρηθούν σάτι(υ)ρα, και να αποτελούν μέρος καλλιτεχνικού προγράμματος που παρουσιάζεται σε καλλιτεχνική σκηνή.

Να ξέρει κάποιος πού θα πάει, πότε και τι θα ακούσει. Σε δημόσιες ραδιοφωνικές συχνότητες όμως είναι απαράδεκτο να μεταδίδονται, ειδικά στις 12 το μεσημέρι.
Επιπλέον η αναφορά σε διευθυντή Αστυνομικού Τμήματος, λέγοντας και το όνομα του, ο οποίος του χάρισε το πρόστιμο και του επέστρεψε το δίπλωμα, που του πήραν αστυνομικοί επειδή πέρασε με κόκκινο φανάρι, είναι πολιτικά απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη και για τους δύο.
Αν ποτέ συμβεί και σε μένα αυτό, θα απαιτήσω να μην πληρώσω το πρόστιμό και να μην κρατηθεί το δίπλωμα μου. Αν δεν γίνει, θα είναι διάκριση.

(Η γκρίνια προς την κυβέρνηση που δεν επιτρέπει στον διευθυντή του ΑΤ να επιδιορθώσει το ασανσέρ «αν και έχει βρει χορηγό» μαρτυρά τον πολιτικό αμοραλισμό του ατόμου).. Κατά την προσωπική και ταπεινή μου άποψη πάντα και με σεβασμό στην παρακαταθήκη που μας έχει αφήσει ως τραγουδοποιός…

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εντούτοις μπροστά από ένα ραδιοφωνικό μικρόφωνο είναι απαράδεκτη..

Παραθέτω και το σχετικό ηχητικό, όπου μετά το 11:30 είναι οι επίμαχες «ατάκες»: http://www.stokokkino.gr/archive.php

Από τον φίλο Νικ. Σερ.

Σχολιάστε