10 € το τηγανητό αυγό στην Μύκονο!!

775x494

Δέκα ευρώ (!!!) κοστολογούν το τηγανητό αυγό στην Μύκονο, λίγο πριν απλωθείς στην ξαπλώστρα των 25 ευρώ! Φιλαράκι μου θέλησε να περάσει το αυτό διήμερο στο νησί των ανέμων και είπε να φάει σε ένα καλό (… και πολύ γνωστό) μαγαζί!! Όταν του ήρθε ο λογαριασμός βεβαίως (… τον οποίο και σας παραθέτω στην φωτογραφία) του ήρθε ο .. ουρανός σφοντύλι!!

Όπως μπορείτε να δείτε η παραγγελία του ήταν δύο τηγανητά αυγά, μία μερίδα πατάτα- φέτα, δύο αναψυκτικά και μία πίτα γύρο κοτόπουλο: Πόσα πλήρωσε συνολικά;;; 40,80 ευρώ!!!

Βεβαίως εγώ του είπα πως τα ήθελε και τα έπαθε, αφού για την Μύκονο εάν δεν γνωρίζεις ρωτάς… Αλλά το δεδομένο είναι ότι εκεί οι τιμές έχουν ξεφύγει.. Μιλάμε πια για ένα νησί που δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια, αλλά στις Κάννες!!! Ναι εκεί που κάνουν και τα κινηματογραφικά φεστιβάλ!!

ΥΓ: Κάποιο φρένο στις τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να μπει;;; Ή επειδή μιλάμε για ελεύθερη αγορά ο καθένας μπορεί να κοστολογεί τα προϊόντα όσο θέλει;;; Βέβαια, όταν η Μύκονος έχει τέτοια ζήτηση, άντε να τους περιορίσεις..

Από την φίλη Μ.Λ.

Αφήστε μια απάντηση