Το πραγματικό ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ!

Το πραγματικό ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ!

Οι περισσότερες χώρες στάθηκαν στο πλευρό των συμμάχων που χτύπησαν στην Συρία ως απάντηση στα εγκλήματα του Άσαντ. Ακόμα και η Τουρκία άλλαξε στρατόπεδο και «χαιρέτησε την επίθεση», αφήνοντας την Ρωσία με συμμάχους μόνο το Ιράν και την Κίνα.

Σχεδόν όλοι πήραν θέση υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης εκτός από την χώρα μας που διάλεξε τον ρόλο του «Πόντιου Πιλάτου».

Με το Μαξίμου, τι να ασχοληθεί κανείς…Χαμένος χρόνος να ασχοληθείς με τους ερασιτέχνες του κυβερνητικού θιάσου που προέρχονται από ένα κόμμα που τώρα μπαίνει στην εφηβεία.

Αλλά από εσένα Φώφη που κληρονόμησες τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ένα κομματικό χώρο με βαριά ιστορία χρόνων, μόνο ντροπή αισθάνομαι διαβάζοντας την ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του κόμματος, για την στρατιωτική επέμβαση στην Συρία.

Και πολύ σωστά ο Ανδρέας Λοβέρδος “σας έκραξε” από το twitter, διαχωρίζοντας την θέση του από εσάς.

Καλά ρε Φώφη εσύ είσαι μικρού πολιτικού αναστήματος, -το έχεις αποδείξει άλλωστε πολλές φορές- δίπλα σου δεν υπάρχει κανείς με μυαλό και σοβαρός;

Όπως σου έχω ξαναγράψει «αν δεν μπορείς να ενεργήσεις σαν Ανδρέας Παπανδρέου ή να σκεφτείς σαν Γιώργος Γεννηματάς άντε σπίτι σου για κανά παστίτσιο».

Για άλλη μία φορά και με αυτή την περίπτωση αποδεικνύεις πόσο άχρηστη είσαι και δυστυχώς δεν σε βοηθάνε κι αυτά τα καθυστερημένα που έχεις μαζέψει δίπλα σου, που δεν είναι ικανά ούτε να δέσουν τα κορδόνια τους.

20150111_100734

Τι ανακοίνωση «τσιριμπ-τσιριμπομ», για ηλίθιους ήταν αυτή;

Το ΠΑΣΟΚ της ανθρωπιάς υιοθετεί τα εγκλήματα του ‘Ασαντ και τους βομβαρδισμούς του με χημικά σε αμάχους;

«Oι στρατιωτικές επεμβάσεις περιπλέκουν τα προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες», λέει η ανακοίνωση σου Φώφη.

Καλά ρε Φώφη τα πράγματα τα περιπλέκει η επέμβαση των ΗΠΑ, Γαλλίας, Αγγλίας και όχι οι εκατόμβες θυμάτων από τον ‘Ασαντ πριν από λίγες μέρες;

Τα πράγματα τα περιπλέκει το μυαλό σου Φώφη και έχεις τρικυμία εν’ κρανίω. Πας καλά ρε Φώφη, ποια διπλωματία και μπούρδες μας τσαμπουνάς;

Σκοτώνει ο Άσαντ αμάχους με χημικά και θα πάει με λουλούδια η διεθνής κοινότητα, να του ζητήσει τον λόγο;

Πας καλά κουκλίτσα μου;

Εκτός αν θέλεις να μας πεις ότι «καλά έκανε ο Άσαντ και κακώς χτύπησαν οι σύμμαχοι».

Δεν ντρέπεσαι να είσαι υπέρ στα χτυπήματα με χημικά του καθεστώτος ‘Ασαντ, που σκότωσαν τόσα παιδιά, τόσους αμάχους και να βγάζει τέτοια ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ;

Τι δεν είσαι; Τότε πάρε θέση ανοιχτά και σταμάτα να παίζεις παιχνιδάκια και να εξευτελίζεις τον σοσιαλιστικό χώρο της χώρας, που δεν σου ανήκει και δεν πάλεψες, αλλά απλά σου χαρίστηκε ελέω του ονόματος σου.

Ντροπή σου! Μόνο αυτό….

Σχολιάστε