Γρηγόρη, ξεκινάμε… την αποψίλωση!

775x494

Συνεχίζεται το έγκλημα στην Βουλιαγμένη. Οι νέοι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τουρκοαραβομουσουλμανικών συμφερόντων δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο με αποτέλεσμα να απειλείται η ισορροπία του αστικού ιστού της περιοχής.

Αλλά…  «είναι πολλά τα λεφτά Άρη». Στο πέρασμα τους γκρεμίζουν τα πάντα.

Προχωρούν ανεξέλεγκτα στην οικολογική καταστροφή της περιοχής με αποψίλωση προκειμένου να χτίσουν στο συγκρότημα 15 βίλες -τις οποίες και θα μοσχοπουλήσουν προς € 30 εκατ. την κάθε μία για να τα κονομήσουν.

Που είσαι Κασσιδόκωστα να τους δεις. Να δεις πως κατάντησαν την αγαπημένη σου περιοχή -που πάλευες χρόνια να μην κοπεί ούτε ένα κλαδάκι και τώρα ξεριζώνουν δέντρα. Αυτή την περιοχή που τόσες φορές μου είχες εκμυστηρευτεί ότι την θέλεις με χώμα και όχι με τσιμέντο.

Που είσαι Κασσιδόκωστα που τα έκανες όλα λίμπα αν κάποιος τολμούσε να σκεφτεί ότι θα αγγίξει ένα δένδρο.

Που είσαι Κασσιδόκωστα να τους δεις, που περίμεναν να φύγεις από τον δημαρχιακό θώκο και να σκορπίσουν στους πέντε ανέμους το έργο σου. Έτσι χωρίς τσίπα.

Τώρα με τις ευλογίες του νυν δημάρχου Κωνσταντέλου ή «καλοχαιρέτα» συντελείται ένα φρικτό οικολογικό έγκλημα.

Οι Τουρκοαραβομουσουλμανικών συμφερόντων ιδιοκτήτες του Αστέρα, ανενόχλητοι από το ελληνικό κράτος και την ορθόδοξη εκκλησία που ξεπούλησε τον Αστέρα, κατακρεουργούν την φύση, εγκληματούν σε βάρος μίας ολόκληρης περιοχής -γιατί τις συνέπειες όλοι θα τις υποστούμε- και σκορπίζουν στους πέντε ανέμους το έργο σου για την Βουλιαγμένη πόλη-πρότυπο που τόσο πάλεψες.

«Πάνω από το πτώμα μου θα περάσεις», μου είχες πει κάποτε Γρηγόρη για τον βιολογικό που έφτανε μέχρι την καντίνα στην διαφωνία μας αν ανήκει στον Αστέρα ή στον Δήμο. Δεν χαμπάριαζες τίποτα μπροστά στο καλό της περιοχής σου και των δημοτών σου.

Νύχτα έδιωξες και τον Σπανό με την επένδυση για καζίνο στην Βουλιαγμένη η οποία θα κατέστρεφε μέρος του πρασίνου της περιοχής. Και ο Σπανός ούτε καν το 1/3 από το οικολογικό έγκλημα που σήμερα συντελείται δεν θα έκανε.

Και τώρα ότι «φύτεψες και έσπειρες» στον αέρα με το 80% της Βουλιαγμένης όχι πράσινο και χώμα, που τόσες φορές μου είχες εκμυστηρευτεί ότι θέλεις να κάνεις στην Βουλιαγμένη, αλλά τσιμέντο.

Θυμάμαι που όταν κλαδεύαμε τα δέντρα στον Αστέρα με έπαιρνες αμέσως τηλέφωνο -και ακόμα δεν ξέρω πως το μάθαινες- και έριχνες μπινελίκια μην τυχόν κοπεί τίποτα και τώρα βλέποντας στις φωτογραφίες αυτή την καταστροφή στην φύση δεν κουνιέται φύλλο.

Σήμερα, δεν τολμάει κανένας να σηκώσει το ανάστημα του απέναντι σε αυτό το οικολογικό έγκλημα που συντελείται.

Που είναι οι Έλληνες μέλη του ΔΣ του Αστέρα;
Που είναι οι δημότες των 3Β;
Που είναι ο μέγας ηγέτης δήμαρχος των 3Β Κωνσταντέλος ή «καλοχαιρέτας»;

Φίλε Γρηγόρη Κασσιδόκωστα,
σου κάνω έκκληση να βάλεις φρένο σε αυτό το έγκλημα της περιοχής μας.
Σήκω Γρηγόρη Κασσιδόκωστα και έλα να γίνουμε ανάχωμα στο έγκλημα που συντελείται.
Έλα να κατέβουμε όλοι μαζί στις εκλογές -ναι γιατί είμαστε πολλοί όσοι πιστεύουμε στο όραμα σου. Είμαστε πολλοί όσοι θέλουμε να υπηρετήσουμε χωρίς μισθούς και μίζες την περιοχή της 3Β.

Είμαστε πολλοί όσοι σου μοιάζουμε που δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με συμφέροντα και να δουλέψουμε αφιλοκερδώς χωρίς σεντ και χωρίς να λογαριάζουμε κανένα παρά μόνο το καλό της 3Β.

Γρηγόρη Κασσιδόκωστα, το μυαλό σου είναι πεντακάθαρο. Ενεργοποιήσου ξανά. Ρίξε ένα χέσιμο σε όσους δεν αντιδρούν και έλα με το ίδιο πάθος, με το μυαλό και την καρδιά σου, όπως παλιά, να σώσουμε έστω και την ύστατη ώρα από τα χέρια των επικίνδυνων την περιοχή.

Γρηγόρη Κασσιδόκωστα, ενεργοποιήσου ξανά και όλοι μαζί να βάλουμε φρένο στην αλλοτρίωση της 3Β από τις προκλητικές και βάναυσες περιβαλλοντικές παρεμβάσεις.

Γρηγόρη Κασσιδόκωστα, έλα να πάμε όλοι μαζί στον αγώνα γιατί ο Αστέρας είναι μόνο η αρχή. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει με το ορφανοτροφείο της εκκλησίας, την παραλία στο Καβούρι και σε όλη την περιοχή. Σε λίγο καιρό όποιος έχει ελληνικό διαβατήριο δεν θα μπορεί να μπαίνει σε αυτή την περιοχή.

Πάμε όλοι μαζί Γρηγόρη Κασσιδόκωστα. Το μυαλό σου είναι πεντακάθαρο και για τα υπόλοιπα εμείς θα είμαστε δίπλα σου. Θα είμαστε η φωνή σου, οι πράξεις σου.

Ούτε δόξες θέλουμε, ούτε λεφτά, ούτε οφίτσια. Μόνο να προσφέρουμε στην περιοχή, όπως έκανες κι εσύ σε όλη σου ζωή, Γρηγόρη.

Αφήστε μια απάντηση