Αυτή είναι η Ελλάδα!

Αυτή είναι η Ελλάδα!

Το αλίευσα από το διαδίκτυο και την φίλη Ερη. Π. καθώς μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της ελληνικής πραγματικότητας, πόσο μάλλον τώρα που προέκυψε και το τραγικό περιστατικό με την πτώση του ελληνικού Mirage: Σας το προωθώ προς δημοσίευση δεδομένου ότι εκτιμώ πως αυτή η φωτογραφία με τις πληροφορίες που την συνοδεύουν, αποτυπώνει ανάγλυφα την αναξιοκρατία και το πελατειακό Κράτος που «πνίγει» την Ελλάδα. Μόνον να προσθέσω και ένα δικό μου σχόλιο: Αυτές οι καταγεγραμμένες «αδικίες» δεν είναι ένα νέο φαινόμενο… Δεν είναι φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ…  Απλώς η ίδια ιστορία συνεχίζεται -δυστυχώς- και με αυτή την Κυβέρνηση.

Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα και για αυτό ψηφίσαμε κάτι άλλο από αυτό που κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή: Για να μην έρθουμε ξανά αντιμέτωποι με τα ίδια φαινόμενα.. Αλλά δυστυχώς και τώρα «τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου»!

Με τιμή Γ.Κ.

ΥΓ: Την εύγλωττη φωτογραφία συνόδευε και ο εξής σχολιασμός: «Αστυνομικός 950€, Πιλότος Μαχητικών 1.100€, Μετακλητοί του Τσίπρα (Καρανίκας, Νοτοπούλου) άνω των 2.000€, νερουλάς στη Βουλή 2.500€, ο βουλκανιζατεράς του Νοσοκ Σαντορίνης 4.300€, Γραμματέας Υπουργείου 4.630€, Πολάκης & Τόσκας 8.500€, Τσίπρας 11.000€, ΠτΔ 30.000€» !!

 

 

Σχολιάστε