Σήκω Ανδρέα για να δεις… και να ξεραθείς στο γέλιο

Σήκω Ανδρέα για να δεις… και να ξεραθείς στο γέλιο

Αχ βρε Φώφη, τίποτα δεν πήρες από την πολιτική διαδρομή του πατέρα σου. Αντίθετα είσαι η καταστροφή του ΠΑΣΟΚ. Τι; Ποιού ΠΑΣΟΚ; Μα αυτού που κληρονόμησες Φώφη. Όσα σηματάκια και να αλλάξεις, μάταια.
Αν ένα μαγαζί έχει κεσάτια δεν αλλάζεις την πινακίδα Φώφη. Μυαλά αλλάζει ο επιχειρηματίας, τακτική, στρατηγική.
Κι εσύ αν δεν αλλάξεις μυαλά θα βάλεις ταφόπλακα στο κόμμα.
Σταμάτα να παριστάνεις την αλλήθωρη κοιτάζοντας μία στην πλευρά του Αλέξη και μία στην πλευρά του Κούλη και κοίτα να βάλεις έστω κι ένα λιθαράκι να ξαναγίνει το κόμμα δυνατό.
Να το παρακαλάνε το ΠΑΣΟΚ για συμμαχίες και όχι να παρακαλάει.
Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα ιστορικό με τεράστιες μεταρρυθμίσεις στην ελληνική κοινωνία, με τομές, με ρίξεις κι εσύ το έχεις καταντήσει με τις κινήσεις σου σε τσόντα για να καλύπτει τα κενά των υπολοίπων.

20150111_100734
Εκτός κι αν όλα αυτά τα κάνεις για να εξασφαλίσεις κάποιο υπουργείο εν’ όψει συμμαχιών…
Άνευρη και χωρίς τσαγανό περιφέρεσαι δεξιά κι αριστερά ως χαρωπή νοικοκυρούλα χαρίζοντας χαμόγελα γιατί της πέτυχε το παστίτσιο…
Έχεις καταντήσει το κόμμα…απόκομμα. Παλιά λέγαμε “σήκω Ανδρέα να τους δεις” και τώρα επί των ημερών σου λέμε “ σήκω Ανδρέα να ξεραθείς στο γέλιο”.
Και να σου πω και κάτι βρε Φώφη, εσύ τελικά προσφέρεις άφθονο γέλιο και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, όπως έλεγες πριν από λίγα χρόνια.
Για τέτοια κατάντια μιλάμε.
Φώφη, μην το κουράζεις. Τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν μπορείς να ενεργήσεις σαν Ανδρέας Παπανδρέου ή να σκεφτείς σαν Γιώργος Γεννηματάς άντε σπίτι σου για κανά παστίτσιο.
Μόνο τότε θα τιμήσεις το όνομα σου.

Σχολιάστε