Αντίο Γιώργο…

Αντίο Γιώργο…

Βαθειά συγκίνηση και οδύνη, αγαπημένε φίλε και συνεργάτη από τον αναπάντεχο χαμό σου.

Οσοι είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά, η απουσία σου θα είναι αισθητή για πάντα.

Πνευματώδης, με χιούμορ που έβγαινε αυθόρμητα μέσα από την ψυχή σου, άψογος επαγγελματίας, δίκαιος, υπέροχος φίλος, ποτέ δε μας λύπησες, μόνο μία και μοναδική λύπη μας δίνεις τώρα, με το θάνατό σου.

Με ευγένεια ψυχής, ήξερες να δίνεις απλόχερα, να στηρίζεις, να ενθαρρύνεις, να συμβουλεύεις και να καθοδηγείς.

Μαχητής, ανήσυχο πνεύμα μοιραστήκαμε φίλε Γιώργο αγωνίες και επιτυχίες από το ίδιο μετερίζι εκεί στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Στον δικό μας Αστέρα, σ’ αυτή την μεγάλη οικογένεια που υπηρέτησες χρόνια σε επιτελικές θέσεις με ήθος, αξίες και αφοσίωση.

Κι αυτή η μεγάλη οικογένεια θα είναι παρούσα αύριο στις 12.00 στο νεκροταφείο της Βουλιαγμένης όχι μόνο για να σου πει το τελευταίο αντίο, Γιώργο αλλά και για να δείξει σε αυτούς που αγόρασαν τον Αστέρα για ένα κομμάτι ψωμί και πέταξαν στον δρόμο τους συναδέλφους μας, ότι είμαστε ένα.

αλεξιοςκοιμησης2

Θα είμαστε όλοι εκεί για να δουν τα νέα απρόσωπα αφεντικά των πολυεθνικών, ότι ήμασταν και είμαστε όλοι ένα. Μια οικογένεια, που αυτοί ποτέ δεν θα μπορέσουν να γίνουν…

Ολα τα παλιά στελέχη και το προσωπικό του ιστορικού Αστέρα -αυτού του παλιού Αστέρα που κι εσύ βοήθησες να λάμψει- οφείλουμε να δώσουμε το παρών στο ύστατο αντίο.

Και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε όλοι εκεί. Σαν μία μεγάλη οικογένεια. Την δική μας οικογένεια. Αυτή του παλιού Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Ναι, Γιώργο. Γιατί έτσι ήμασταν πάντα και έτσι θα είμαστε.

Αλέξιος Κοιμήσης

Σχολιάστε