Το… γνήσιο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Το… γνήσιο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Το …γνήσιο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Οι ζυμώσεις για την ηγεσία στην Κεντροαριστερά φέρνουν στο προσκήνιο έναν δικό μας άνθρωπο, έναν άνθρωπο που είναι «κομμάτι» της «ψυχής» του www.ignomisou.gr –με τις συχνές παρεμβάσεις του μέσα από την ιστοσελίδα μας- και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος και προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου!
Ο Αλέξιος Κοιμήσης, λοιπόν, ένας δικός μας άνθρωπος, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς!!!
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ και «μορφή» του ελληνικού Τουρισμού, τον Αλέξιο Κοιμήση, θα πρόκειται για υποψηφιότητα που θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη ανατροπή καθότι είναι άφθαρτο πρόσωπο και έντιμος άνθρωπος-από εκείνους που έχει ανάγκη η πολιτική ζωή του τόπου.

αλεξιοςκοιμησης2
Ο ίδιος μάλιστα έχει γράψει για την απουσία ηγετών από την εγχώρια πολιτική σκηνή:
“Η Ελλάδα τα έχει «δει και τα έχει ζήσει όλα» τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό που δεν έχει δει είναι οι ηγέτες. Κατώτεροι των περιστάσεων και στην σκιά των τελευταίων ηγετών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, όσοι βρέθηκαν στο τιμόνι τα τελευταία χρόνια, μόνο κομματάρχες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκεις και με τα λάθη που έκαναν και οι δύο, δεν μπορείς να μην τους αναγνωρίσεις ότι ήταν ηγέτες και ότι επί των ημερών τους οι Έλληνες είχαν αξιοπρέπεια. Και οι δύο πέρα από τα λάθη τους αγωνίστηκαν για την υπεράσπιση των υποθέσεων της χώρας.
Σήμερα, από πού να πιάσεις τα απολειφάδια της πολιτικής και που να τελειώσεις.
Θα τολμούσαν ποτέ οι Τούρκοι ή οι Ευρωπαίοι να έχουν τέτοια συμπεριφορά, απέναντι σε Ανδρέα Παπανδρέου ή Κωνσταντίνο Καραμανλή; Θα τολμούσαν οι Τούρκοι να αλωνίζουν στα νησιά μας -που κοντεύουν να φτάσουν έξω από τα σπίτια μας;
Θα τολμούσε ποτέ ο Σόιμπλε να αποκαλέσει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή τον Ανδρέα Παπανδρέου «ανόητο» όπως αποκάλεσε στο Νταβός τον Τσίπρα”;

Σχολιάστε