Ο Μπούλης… και οι «μαϊμουδιές» του!!

Ο Μπούλης… και οι «μαϊμουδιές» του!!

Συναυλίες στην λίμνη Βουλιαγμένης στηρίζει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, διαβάζουμε.

Και είναι γνωστό της πάσης η λατρεία του Ιδρύματος Λάτση για την Αττική Ριβιέρα από τον Φλοίσβο, στο Ελληνικό και από την Βουλιαγμένη μέχρι το Σούνιο.

Συναυλίες κλασικής μουσικής λοιπόν, έτσι για να αλλάξει λίγο το προφίλ της λίμνης…και για ξεκάρφωμα.

Ξεκάρφωμα, σε όσους ανησυχούν και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σχέδια να μετατραπεί η περιοχή σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο στο πλαίσιο του καζινοκαπιταλισμού που οι παρεούλες σας πρεσβεύουν.

Μετά τα όσα αποκαλύψαμε που έχετε μετατρέψει την λίμνη σε μπουζουκλερί, ήρθε και η σειρά συναυλιών «Η Λίμνη των Ήχων» -για να ρίξετε στάχτη στα μάτια- και όπως ανακοινώθηκε υπό την στήριξη της γνωστής οικογένειας.

Καλά, εδώ δεν ξέρουμε σε ποιους μετόχους ανήκει η διαχείριση του πραγματικού θησαυρού της φύσης όπως είναι η Λίμνη Βουλιαγμένης -σε ποιους λέμε όχι που- και το Ίδρυμα Λάτση στηρίζει;

Την εταιρεία «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» που διαχειρίζεται την λίμνη -για 28 χρόνια- την γνωρίζουμε, αλλά ποιοί είναι από πίσω δεν γνωρίζουμε…΄Η μήπως γνωρίζουμε ή κάποιοι γνωρίζουν;

Επιχειρηματικές μαϊμουδιές…

Και να τα δημοσιεύματα από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους για την λίμνη που παλιά γέμιζε με ανήμπορους γέρους και γριές που έψαχναν την υγεία τους και τώρα από μαϊντανούς δήθεν κοσμικούς, ανεπάγγελτα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και νεαρές αιθέριες υπάρξεις προς άγρα πλουσίων πελατών -ένεκα και της κρίσης.

20150111_100734

Καλέ βρε Μπούλη δεν ντρέπεσαι να επιτρέπεις σε διατεταγμένους να κάνουν τέτοια σχόλια για την περίοδο του πατέρα σου -που αν αυτή την στιγμή υπάρχει η λίμνη και οτιδήποτε άλλο στην περιοχή οφείλετε σε αυτόν;

Ούτε αυτό το όνομα δεν σέβεσαι;

Και ξέρεις Μπούλη, γι’ αυτούς τους ανήμπορους ο πατέρας σου είχε χαμηλό εισιτήριο για να βρούνε την υγεία τους και να μην πονάνε.

Για το απαγορευτικό εισιτήριο και την κλοτσιά κι «έξω από την πόρτα» των άρρωστων ηλικιωμένων -που δεν έδεναν με το σκηνικό των celebrities- ούτε κουβέντα στα διατεταγμένα δημοσιεύματα.

Για το όργιο των παρανομιών και το βιασμό του περιβάλλοντος της φύσης ούτε κουβέντα στα διατεταγμένα δημοσιεύματα.

Μπούλη, καλά τα πιστεύεις όλα αυτά;

Αν δεν υπήρχαν τα λεφτά της μαμάς σου Μπούλη για να χτίσεις επιχειρήσεις και καριέρα ακόμα θα χτύπαγες τατουάζ -για το αν θα «χτύπαγες» καμία αοιδό της νύχτας, μάλλον χλωμό γιατί «λεφτά δεν υπάρχουν».

Όχι, Μπούλη, ωραίο παιδί είσαι -σ’ αυτό πήρες και από τον πατέρα σου- αλλά δεν του πήρες το εκλεπτυσμένο γούστο στις γυναίκες.

Από τον πατέρα σου επίσης πήρες και την θέση στο Δ.Σ. του Αστέρα Βουλιαγμένης. Από τον σεβασμό στο πρόσωπο του και μόνο.

Ο πατέρα σου βέβαια που δεν φτάνεις ούτε «στο τόσο», πάλεψε με την ζωή και αποδείχτηκε πολλές φορές παλικάρι.

Ο πατέρας σου αγαπάει τον συνάνθρωπο και δεν γυρίζει το κεφάλι στην φτώχια και στην δυστυχία.

Και για να σου θυμίσω πόσο επιχειρηματικό δαιμόνιο ήταν -γιατί δεν είχε μαμά πλούσια όπως εσύ και τίποτα δεν του χαρίστηκε- στα νιάτα του για να κερδίζει χρήματα πούλαγε λάσπη από την λίμνη Βουλιαγμένης.

Εσύ που κοντεύεις να σαρανταρίσεις Μπούλη, τι έχεις κάνει μόνος σου; Μόνο τα τατουάζ σου έχεις να μας επιδείξεις -ακόμα και στα οπίσθια και κάτι ξεπεσμένες αρτίστες…

Μπούλη, όλοι νομίζεις ότι έχουμε το δικό σου χαμηλό IQ και δεν καταλαβαίνουμε;

Βρε Μπούλη, που τα πουλάς αυτά;

Σχόλια (1)

Σχολιάστε