Αντίο φίλε… Δυστυχώς δεν θα μας λείψεις…

Αντίο φίλε… Δυστυχώς δεν θα μας λείψεις…

Αντίο Ανδρέα Ανδρεάδη…με πίκρα και με ανακούφιση.
Την πίκρα που έχει ο άνθρωπος που σε γνωρίζει χρόνια και που απορεί για την απραξία σου και λυπάται που αποχωρείς από τον ΣΕΤΕ αφήνοντας πίσω σου τις χειρότερες εντυπώσεις. Με την ανακούφιση -όχι την δική μου- εκατοντάδων μελών του ΣΕΤΕ που έχουν κουραστεί και θυμώσει με την εγωιστική συμπεριφορά σου.
Σε θυμάμαι Ανδρέα τότε που ανοίγαμε μαζί την αγορά της Μόσχας, τότε που τίποτα δεν προμήνυε αυτή την άδοξη εξοδο σου από το ΣΕΤΕ. Φεύγεις και αφήνεις πίσω σου συντρίμμια και άλυτα προβλήματα μεγατόνων για τον κλάδο.
Τόσα χρόνια στο τιμόνι του ΣΕΤΕ ήσουν πάνω στο «καλάμι» σου Ανδρέα και το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν η προσωπική σου προβολή και τα συμφεροντα των επιχειρήσεων σου. Για τον κλάδο και δη για τους μικροξενοδόχους δεν έκανες τίποτα -σε σημείο να έχουμε πρόσφατες δημόσιες καταγγελίες ότι ο ΣΕΤΕ λειτουργεί ως «κλειστό lobby». Κι αυτό το lobby ήταν έργο δικό σου Ανδρέα…
Λυπάμαι για την μετάλλαξη σου από την στιγμή που βρέθηκες σε θέση προσωρινής εξουσίας και καβάλησες το «καλάμι», αντί να φροντίσεις να λύσεις τα σοβαρά θέματα με τα «κόκκινα» δάνεια και τους φόρους που πνίγουν τους ξενοδόχους. Αλλά έτσι είναι όταν είσαι στο «καλάμι» όλους τους αντιμετωπίζεις ως παρακατιανούς και επιλέγεις να χαϊδεύεις τ’ αυτιά της εκάστοτε εξουσίας και να παίζεις τα δικά σου παιχνίδια. Ακόμα και τώρα λίγο πριν την αποχώρηση σου ως ηγέτης δίνεις γραμμή για την διαδοχή σου, στο πρόσωπο του Γιάννη Ρέτσου.Στο αν θα πειθαρχήσουν τα πρόβατα θα το δούμε σε λίγες μέρες στις εκλογές.
Λυπάμαι για την δεσποτική συμπεριφορά σου -που πολλές φορές απ’ αυτή την στήλη είχα επισημάνει και έγινε η αιτία αντιπαθειών προς το πρόσωπο σου.
Λυπάμαι που πολλοί τώρα που φεύγεις παίρνουν βαθειά ανάσα και τρίβουν τα χέρια σου που θα απαλλαγούν από τον μονάρχη και τις εμμονές του.
Λυπάμαι που ένας τόσο ικανός άνθρωπος σαν κι εσένα Ανδρέα αναλώθηκε τόσα χρόνια σε προσωπικά παιχνίδια εξουσίας και χαραμίστηκε σ’ ένα προσωρινό θώκο.
Λυπάμαι που από την απραξία σου Ανδρέα στον ΣΕΤΕ σε λίγα χρόνια κανείς πια δεν θα θυμάται το όνομα σου.

Σχολιάστε