Μια Αρχόντισσα στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης!

Μια Αρχόντισσα στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης!

Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης γιορτάζει τα 80 του γενέθλια και έχει την τύχη να είναι στο τιμόνι του μια πραγματική Αρχόντισσα, όπως άλλωστε ταιριάζει στην ένδοξη Ιστορία του: Για την πρόεδρό του Στέλλα Λαζάρου Τίγκα ο λόγος, που και εκείνη συμπληρώνει 10 χρόνια στο τιμόνι ενός Ομίλου ο οποίος αναζητά και υπερασπίζεται το Αθλητικό Ιδεώδες όπως τιτλοφορείται και το ομώνυμο λεύκωμα που υπογράφει ο «σκαπανεύς» του Ν.Ο.Β. Πάνος Κ. Ιωαννίδης!

Η ίδια γοητευτική, φινετσάτη, γεμάτη σιγουριά και με σεβασμό στην Ιστορία του Ομίλου είναι η Ιδανικότερη Πρέσβειρα του μύθου του: Με φόντο τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Ν.Ο.Β  φέτος δίνει την δυνατότητα με ένα πολύ λογικό τίμημα και με δωρεάν εγγραφή σε όσους επιθυμούν να γίνουν ένα με την ιστορία του Ομίλου που εδρεύει στην καρδιά της πανέμορφης Βουλιαγμένης.

Τα μέλη του ζουν σε αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο και χαίρονται τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες, των αθλητών του Ν.Ο.Β., που έχουν γράψει ιστορία από το χρυσό του Κακλαμανάκη το 1996, με Ολυμπιονίκες αθλητές θρύλους, με παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς τίτλους στo Πόλο, Ιστιοπλοϊα, Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Θαλάσσιο Σκι, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Ιστιοσανίδα!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένη γιορτάζοντας τα 80 χρόνια επιτυχημένης πορείας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σε όσα μέλη εγγραφούν από 20/3/2017 έως 31/7/2017 !

Γίνε μέλος μόνο με την ετήσια συνδρομή από 20/3/2017 έως 31/7/2017 με ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ και απόλαυσε τα προνόμια του μέλους, κάνοντας δώρο στον εαυτό σου και την οικογένειά σου, διακοπές στο πιο ωραίο σημείο της Αθήνας, συνδυάζοντας την παραμονή σου στον Όμιλό με θαλάσσια σπορ στο πιο υγιές περιβάλλον της πόλης!

Θαλάσσιο σκι, windsurf, ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας, scuba, πισίνα για τα μέλη και οι καλύτερες σχολές των αθλημάτων του νερού, καλοκαιρινά camps  για τα παιδιά των μελών, λειτουργούν όλο τον χρόνο!

Είναι ευκαιρία να ζήσουμε και να κάνουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν τα αθλήματα του νερού, σε έναν Όμιλο μοναδικό και ιστορικό που φέτος γιορτάζει 80 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Χώρα μας.

Για πληροφορίες: Γραμματεία Ν.Ο.Β.: 210 8962416 – 210 8962142

Σχολιάστε