Καλή Ανάσταση με… ανατροπές!

Καλή Ανάσταση με… ανατροπές!

Καλή Ανάσταση, Αγάπη και Ειρήνη! Ευχόμαστε αυτές οι γιορτές να δώσουν σε όλους μας το έναυσμα να αλλάξουμε τον κόσμο και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως τα παιδιά μας… Ένα μέλλον που όπως είναι λογικό δεν θα έρθει από μόνο του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Ελλάδα της κρίσης… Μια Ελλάδα που δεν της αξίζει να ζει μέσα στην «μαυρίλα» και στα όσα αποφασίζουν άλλοι ερήμην της..

Εδώ στο www.ignomisou.gr το πιστεύουμε ακράδαντα πως δεν πρέπει να δεχόμαστε τα πάντα μοιρολατρικά.

Ούτε τα αφηγήματα των πολιτικών μας ταγών,  ούτε τις εδώ και δεκαετίες αυθαιρεσίες τους, ούτε τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητπά μας.

Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι απλή: Ο καθένας κρατά την τύχη του στα χέρια του και μπορεί να βάλει το «λιθαράκι» του σε ένα καλύτερο αύριο. Όλα έχουν σημασία. Από εκείνα που φαντάζουν μικρά έως τα πολύ μεγάλα. Στο www.ignomisou.gr τον λόγο τον έχεις εσύ!

Αν τολμήσεις να γράψεις και να αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας  ό,τι σε… θυμώνει ή σου… αρέσει, αν φωτογραφίσεις ή βιντεοσκοπήσεις τη στιγμή, αν «ανεβάσεις» το θέμα σου άμεσα και το παρουσιάσεις μέσα από το www.ignomisou.gr αυτόματα αλλάζεις τα πράγματα!

Ξεμπροστιάζεις τους … ξεδιάντροπους, επιβραβεύεις όσους το αξίζουν, αποκτάς φωνή και γίνεσαι κοινωνός των δικών σου «θέλω»… Χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαρτήσεις … Εδώ μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα!

Ευχόμαστε το www.ignomisou.gr να συμβάλλει με τον τρόπο του ώστε να μείνει στις καρδιές μας άσβεστη η φλόγα του πάθους για ένα καλύτερο αύριο…

Χρόνια σας πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα… με ανατροπές στον τρόπο σκέψης μας που θα φέρουν  ένα διαφορετικό αύριο από εκείνο που σχεδιάζουν άλλοι για εμάς… χωρίς εμάς!

Σχολιάστε