Σας ευχαριστούμε!! «Πιάσαμε» τα 30 εκατ. hits!!

Σας ευχαριστούμε!! «Πιάσαμε» τα 30 εκατ. hits!!

Είναι αλήθεια ότι όταν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι στην «θάλασσα» του διαδικτύου δεν περιμέναμε ότι η ιδέα μας να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες μας να εκφράσουν την γνώμη τους ή και να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα της καθημερινόητάς τους, θα απέδιδε τόσο γρήγορα καρπούς!

Ότι θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση. Η ιστοσελίδα μας – το www.ignomisou.gr- αγγίζει πια τα 30.000.000 hits και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για αυτό!

Εντός μόλις οκτώ μηνών διαπιστώσαμε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν το «τσαγανό» να γράψουν και να αναρτήσουν την άποψή τους όταν τους δίνουν την ευκαιρία, να καταγγείλουν ότι τους ενοχλεί, να μιλήσουν για ότι τους αρέσει… με άλλα λόγια είναι σε θέση να διαμορφώσουν την δική τους επικαιρότητα που συνήθως είναι πολύ μπροστά από εκείνη των υπόλοιπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης!

Και είναι μεγάλη μας χαρά που διαπιστώσαμε ακόμη, πως εμείς οι πολίτες έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα… Καταγγελίες για αθέμιτες πρακτικές τραπεζών, εμπορικών καταστημάτων ή ακόμη και Κρατικών Οργανισμών είχαν αποτέλεσμα: Αν και χρειάστηκε να δημοσιοποιηθούν κάποια κακώς κείμενα της καθημερινότητας, εντούτοις λύσεις δόθηκαν χάρη στην παρεμβατικότητα της ιστοσελίδας μας και φυσικά …το αποτέλεσμα μετράει!

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προβάλλουμε τις απόψεις σας, τους προβληματισμούς σας  και τα «στραβά» ή τα καλά της καθημερινότητάς σας, όπως ακριβώς τα μεταφέρετε στο www.ignomisou.gr

Σας ευχαριστούμε και για τα 30 εκατ. hits, αλλά κυρίως που μας κάνετε να νοιώθουμε βέβαιοι πως μέρα με την ημέρα, μήνα με τον μήνα θα γίνουμε πολλοί περισσότεροι εκείνοι που τολμάμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας δημοσιοποιώντας μέσα από την ιστοσελίδα οτιδήποτε μας απασχολεί !!

Η ομάδα του www.ignomisou.gr

Σχολιάστε