«Δικές μου οι εκλογές με 12% διαφορά»!!

«Δικές μου οι εκλογές με 12% διαφορά»!!

Γράφει Ο… ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στην Νέα Δημοκρατία… Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα!! Αυτό τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες και σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά του, δεν πρόκειται να τον σταματήσουν ούτε οι «γκρίνιες» -που αρχίζουν να πληθαίνουν εντός τους κτιρίου της  Πειραιώς κυρίως από παλαιά στελέχη- ούτε τυχόν «τρικλοποδιές».

Το σχέδιό του είναι ουσιαστικά ο μετασχηματισμός της Νέας Δημοκρατίας σε κεντροδεξιό Κόμμα. Για αυτό και προωθεί -παίρνοντας πάνω του τις συγκεκριμένες υποθέσεις- μεταγραφές πολιτικών από αυτό τον χώρο όπως γράψαμε στο www.ignomisou.gr. Η μετακόμιση Σκυλακάκη στην Πειραιώς σηματοδοτεί την πρώτη φάση αυτή της «μετάγγισης αίματος»: Ο Χάρης Θεοχάρης είναι σε συζητήσεις, αλλά οι όποιες ανακοινώσεις πάνε για το καλοκαίρι. Το μεγάλο «μπαμ» όμως θα γίνει με την Άννα Διαμαντοπούλου και την.. παρέα της: Ίσως και πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις με την μετακόμιση της Άννας του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη στην Πειραιώς. 

Σημαντικό κομμάτι αυτής της διεύρυνσης της ΝΔ που επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρεί πως είναι και το περιβόητο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών ( www.ignomisou.gr ) μέσω του οποίου προέκυψε ως στέλεχος και ο Νικήτας Παπαντωνίου, γιος του Γιάννου Παπαντωνίου πρώην Υπουργού Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ!

Μέσα από αυτό το Μητρώο ο Κυριάκος θέλει να δοθεί έμφαση σε μια νέα γενιά στελεχών «ζυμωμένη» στην αγορά, στελέχη που πρώτα θα χρειαστεί να περάσουν από κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις!

Ήδη στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας εντάχθηκαν μέσα από αυτή την διαδικασία -πέρα από τον Νικήτα Παπαντωνίου- και ο αντιπρόεδρος μεγάλης ζυθοποιίας, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον στίβο, στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου της Ενέργειας που ζει στον Σαν Φρανσίσκο, ο διοικητής νοσοκομείου των Ιωαννίνων, η δικηγόρος που δραστηριοποιείται  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας ηλεκτρολόγος-μηχανικός που ασχολείται και με start-ups, ο διευθυντής χειρουργικής κλινικής μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, ο απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Νομικής του Αριστοτελείου, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος με τις επιστημονικές δημοσιεύσεις, ο αγρότης από την Ημαθία που μιλά εφτά γλώσσες και ο φυσικοθεραπευτής που ίδρυσε την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών στη Σκωτία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα είναι τόσο σίγουρος για αυτές του τις κινήσεις -αλλά και άλλες που θα ακολουθήσουν- που δεν κρύβει την πεποίθησή του, όπως ισχυρίζονται δικοί του άνθρωποι, ότι οποτεδήποτε και εάν προκύψουν εκλογές θα τις κερδίσει με 12 μονάδες διαφορά από τον … δεύτερο!!!

Σχολιάστε