«Ξεσάλωσε» ο Έφορος! Έστηνε «πάρτι» με επιχειρηματίες!!

«Ξεσάλωσε» ο Έφορος! Έστηνε «πάρτι» με επιχειρηματίες!!

Είναι από τους Εφοριακούς που πάντα έβρισκε την «άκρη» και με όλες τις Κυβερνήσεις ήταν στα καλύτερα τα «πόστα»… Η «τύχη» του δεν άλλαξε με ΣΥΡΙΖΑ.. Και πάλι σε καλό πόστο: Προϊστάμενος πλέον σε ΦΑΕ είπε να «ξεσαλώσει»! Να το γλεντήσει λίγο βρε αδελφέ! Και τι έκανε; Αποφάσισε να στήσει ένα μικρό πάρτι μέσα στην Εφορία για την κοπή της πίτας και να καλέσει … ποιους λέτε εσείς;;;;

Επειδή δεν πάει το μυαλό σας θα σας την λύσουμε την απορία: Κάλεσε επιχειρηματίες!!! Και όχι όποιους και όποιους… Εκείνους που… χρωστούν στην Εφορία της οποίας προΐσταται και γενικότερα όσους έχουν δοσοληψίες μαζί της!

Και πόσους λέτε κάλεσε; 40; 50; 150;;; Άντε.. Να το πάρει το ποτάμι: Κάλεσε στην κοπή της πίτας 2.500 επιχειρηματίες !!

Μα ήταν φίλοι του όλοι αυτοί; Θα αναρωτηθεί κάποιος.. Και που βρήκε τις διευθύνσεις τους για να αποστείλει προκλήσεις;;;  Φυσικά και δεν ήταν φίλοι του… Είχαν δώσει όμως τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας στην ΦΑΕ, τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις, τηλέφωνα και FAX, όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.

Και ο… προϊστάμενος πήρε αυτό το αρχείο και άρχισε τα τηλέφωνα μέσα από την Εφορία, έστελνε e-mail από τους υπολογιστές – περιουσία του Κράτους και χρησιμοποιούσε και τα FAX για να τους καλέσει για την κοπή της πίτας που θα γινόταν στις 11 του μήνα!!!

Έλα όμως που τον πήραν «μυρωδιά» από τα κεντρικά και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή: Τον κάλεσε σε απολογία για σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα και ανάρμοστη διαγωγή για Δημόσιο Υπάλληλο και τον έβαλε στον.. «πάγο».

Και τι έκανε ο «ξεσαλωμένος» προϊστάμενος;; Το γύρισε στην … «επανάσταση»!! Ενδεικτικό αυτό που έγραψε στην σελίδα που διατηρεί σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

«δωσίλογος ο [δoσίλoγos] : αυτός που συνεργάστηκε με τον κατακτητή, κυρίως με τις γερμανικές αρχές κατοχής, κατά τη διάρκεια του β’ παγκόσμιου πολέμου στην Ελλάδα.
Συνεργάτες των σημερινών οικονομικών αρχών κατοχής, όταν αυτοί θα φεύγουν τι θα κάνετε;»

Με άλλα λόγια, δεν φτάνει που έκανε «αμέρικαν μπαρ» την Εφορία… που καλούσε -βάζοντας χέρι στα αρχεία κρατικής υπηρεσίας- επιχειρηματίες σε «πάρτι» για λόγους που μόνον ο ίδιος ξέρει… άρχισε να ζητά και τα ρέστα !!!

Ελληνάρες!!

Ο… σκαπανεύς

Σχόλια (4)

 1. Author’s gravatar

  Καλό θα ηταν, προτού κάνετε τέτοιου ειδους αναρτήσεις (που προσβάλλουν την προσωπικοτητα κάποιου), να διασταυρώνετε την ορθότητα των στοιχείων που σας δίνουν για να μην δημιουργούνται ψεύτικες εντυπώσεις στον απλό τον κόσμο…

  1. Author’s gravatar

   Να είστε σίγουρη πως τα στοιχεία μας είναι αδιάσειστα! Και δικαίως, επειδή κάποιοι από τους αναγνώστες αμφισβητούν την γνησιότητα ενός τέτοιου απίθανου περιστατικού (σ.σ.: και εμείς δυσκολευτήκαμε άλλωστε να το πιστέψουμε) θα επανέλθουμε την Δευτέρα με συγκεκριμένα έντυπα και στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Σας ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας

 2. Author’s gravatar

  Δεν είμαι απλα ένας αναγνώστης. Εργάζομαι στον χώρο που αναφέρεται στον άρθρο σας και γνωρίζω πολύ καλυτερα απο εσάς. Απλα τα στοιχεια που σας δόθηκαν είναι κατευθυνόμενα…και υπάρχει λογος γι αυτό…

  1. Author’s gravatar

   Λυπούμαστε αλλά δεν κατανοούμε επακριβώς τι εννοείτε «κατευθυνόμενα».. Το συμβάν είναι αληθινό ή όχι; Έφτασε μέχρι και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και εκλήθη σε απολογία ο προϊστάμενος της Εφορίας; Εφόσον λοιπόν γνωρίζετε ότι το συμβάν είναι αληθές τότε δεν κατανοούμε γιατί μιλάτε για «κατευθυνόμενα» στοιχεία. Εκτός εάν ως γνώστης έχετε υπόψη σας και άλλες τέτοιες περιπτώσεις (…που λυπούμαστε εάν μας διέφυγαν) και είμαστε στην διάθεσή σας εάν θελήσετε να αποκαλύψετε κάποιες από αυτές.. Άλλωστε ένας από τους λόγους ύπαρξης της ιστοσελίδας μας είναι αυτός ακριβώς: Να αποκαλύπτουμε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς μας και με την παρεμβατικότητα που διαθέτουμε να επιχειρούμε να τα αλλάξουμε! Σας ευχαριστούμε και είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε δική σας προσφορά προς αυτή την κατεύθυνση..

Σχολιάστε