Όταν σε υποδέχονται και σε εξυπηρετούν με χαμόγελο…

Όταν σε υποδέχονται και σε εξυπηρετούν με χαμόγελο…
Υπάρχουν επαγγελματίες και … «επαγγελματίες»… Εμάς προσωπικά μας αγγίζουν εκείνοι που χαμογελούν.. Που χαμογελούν παρά την κούραση της ημέρας και πάντα δείχνουν πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τον πελάτη. Και κυρίως δεν προσπαθουν να τον ξεγελάσουν. Τέτοιου είδους επαγγελματισμό επιδεικνύουν στο φαρμακείο της Τατιάνας Παπαδοπούλου στην Γλυφάδα (Ζέρβα Ναπολέοντος 18).
Άρτια οργανωμένο, με το άψογα καταρτισμένο και εξυπηρετικό προσωπικό του και την φιλική ατμόσφαιρα. Σε περίπτωση που ζητήσεις κάτι και βρίσκεται σε έλλειψη, φροντίζουν για την άμεση εύρεση και διάθεσή του. Ενημερωμένοι για όλα τα νέα φάρμακα, σκευάσματα και μεθόδους καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών και πελατών τους. Προσωπικό χαμογελαστό που αντιμετωπίζει με διακριτικότητα και ευαισθησία τις ευπαθείς ομάδες.
«Κακά τα ψέματα», ειδικά το φαρμακείο δεν είναι μία απλή επιχείρηση. Είναι μία επιχείρηση που οι πελάτες αναζητούν συμβουλές και στήριξη και εκτός από τα φάρμακα έχουν και προϊόντα που η χρήση τους απαιτεί άμεση διάγνωση.Είτε ψάχνεις ένα φάρμακο, είτε ένα καλλυντικό, είτε συμβουλές είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με φιλική διάθεση, επιστημονική κατάρτιση και να σε κάνουν να νοιώσεις μοναδικός.
Να φεύγουν άνθρωποι χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι από ένα φαρμακείο, ε δεν είναι και λίγο!

Σχολιάστε