Ψάχνουν στελέχη μέσω… αγγελίας στην ΝΔ !!!

Ψάχνουν στελέχη μέσω… αγγελίας στην ΝΔ !!!

Του Ειδικού Συνεργάτη

Ένδεια πολιτικού- στελεχιακού δυναμικού; Επιλογή με στόχο να αξιολογηθούν φρέσκα πρόσωπα για να βγουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων; Δημιουργία μίας νέας κομματικής στρατιάς ταγμένης στον αρχηγό ή παιδιών του «κομματικού σωλήνα» και με την «βούλα» πλέον;

Όποιος και να είναι ο λόγος το γεγονός είναι ένα: Στην Νέα Δημοκρατία σύστησαν «Πολιτικές Ακαδημίες» και τώρα καλούν με σχετικές επιστολές όποιους το επιθυμούν να δηλώσουν … συμμετοχή!!!

Σαν να λέμε δηλαδή ότι στην Πειραιώς ψάχνουν στελέχη… μέσω Αγγελιών για να τα εκπαιδεύσουν!!!

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών ΝΔ                                                      Αθήνα – 2ος Κύκλος

Η Νέα Δημοκρατία, φιλοδοξώντας να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και πολιτικό προσωπικό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις, προχωρά σε μια καινοτόμα δράση με σκοπό να επιμορφώσει το ανθρώπινο δυναμικό της, εγκαινιάζοντας από την επόμενη εβδομάδα την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών.

Μέσα από την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών η ΝΔ επιδιώκει να διαμορφώσει πολιτικά στελέχη τα οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο του κόμματος στο κεντρικό και σε επιμέρους περιβάλλοντα (επιστημονικό, επαγγελματικό, παραγωγικό, συνδικαλιστικό κ.λπ.), αλλά και τη διαμόρφωση πολιτικού δυναμικού το οποίο θα συνεπικουρεί αποτελεσματικά και πειστικά για την διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξης.

Έτσι, σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα Π.Ε., και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας … και των συνεργατών του. Οι εισηγητές της Πολιτικής Ακαδημίας είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο της Στρατηγικής και Επικοινωνίας.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος διεξήχθη στην Αθήνα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα 12-13 και 19-20 Νοέμβριου, ενώ προγραμματίζεται στο Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε κύκλο της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, θα συμμετέχουν 45 στελέχη της Παράταξης.

Παρακαλείστε όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο bit.do/ndacademy έως τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στη 1:00μ.μ. Απαραίτητη προϋπόθεση προτού προχωρήσετε στην εγγραφή στην Πολιτική Ακαδημία, είναι να έχετε αποκτήσει την Κάρτα Μέλους του Κόμματος (my.nd.gr).

Ο επόμενος Κύκλος για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί 3-4 Δεκεμβρίου. Θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά σε ποιο κύκλο της Πολιτικής Ακαδημίας θα συμμετέχετε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Σχολιάστε