ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ!!! Κλέβουν κωδικούς για τράπεζες!

775x494

Προσοχή !! Είναι σε έξαρση και πάλι το γνωστό κόλπο ηλεκτρονικής απάτης, μέσω του οποίου θέλουν να σας αποσπάσουν τους κωδικούς που έχετε για κάθε σας ηλεκτρονική συναλλαγή, προκειμένου οι αετονύχηδες να σας αδειάσουν κατόπιν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς!

Ακόμη και στην ιστοσελίδα μας λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ignomisou.gr με το οποίο δήθεν κάποια υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς (με την οποία μάλιστα δεν έχουμε σχέση !) μας ενημέρωνε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη από την πλευρά μας διαδικασίες για την πληρωμή ενός ποσού 600 ευρώ!! Και μας καλούσε εάν δεν έχουμε εγκρίνει μια τέτοια συναλλαγή να την ακυρώσουμε ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο που μας παρέθετε, που μάλιστα σε παρέπεμπε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας!!

Η ιστοσελίδα αυτή όμως δεν είναι η πραγματική (αν και είναι… ολόιδια) είναι μια «εικονική» σελίδα που καλεί όμως όσους «τσιμπήσουν» να βάλουν τους κωδικούς τους για να συνεχίσουν την διαδικασία ακύρωσης της συναλλαγής που τους «χρεώθηκε»!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Είναι κακόβουλο λογισμικό.. Δουλειά «αετονύχηδων» απατεώνων!! Αγνοήστε και σβήστε αμέσως το σχετικό e-mail (στην φωτο παραθέτουμε αυτό που εστάλη στην ιστοσελίδα μας) και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ !!

Ανάλογα mail αποστέλλονται δήθεν και από τις άλλες τράπεζες ALPHA, Eurobank και Εθνική!

Βρήκαμε και σας παραθέτουμε και ανακοίνωση της Πειραιώς για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη απάτη!

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω ηλεκτρονικής απάτης που εντοπίστηκε στην υπηρεσία Λεφτά στο Λεπτό και για την ασφάλειά σας, το όριο συναλλαγών έχει μηδενιστεί. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 182838.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωσή σας. Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την επαναφορά των ορίων. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε».

Η ομάδα του www.ignomisou.gr

Αφήστε μια απάντηση