Άφησαν… σύξυλο τον Ομπάμα!!

Άφησαν… σύξυλο τον Ομπάμα!!

Πάρτε τώρα πίσω τον Αστέρα Βουλιαγμένης για την εθνική μας ασφάλεια!
Για γέλια ή για κλάματα; Διαβάζουμε στο kourdistoportokali το ακόλουθο αίσχος: Ότι τον Μπαράκ Ομπάμα υποδέχονται στο ξενοδοχείο οι εργαζόμενοι του Αστέρα αφού οι νέοι ιδιοκτήτες Τούρκοι και Αραβες και οι εκπρόσωποι τους είναι εξαφανισμένοι.
Και γιατί να νοιαστούν για τον υψηλό φιλοξενούμενο της Ελληνικής κυβέρνησης; Καρφάκι δεν τους καίγεται για την εικόνα της χώρας μας και τα συμφέροντα μας.
Η αποικιοκρατική και απαξιωτική συμπεριφορά τους, είναι ντροπή για τον υψηλό καλεσμένο μας, ντροπή για την Ελλάδα, ντροπή για την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και επικίνδυνη για την εθνική μας ασφάλεια.
Η φιλοξενία βασιλιάδων, προέδρων κρατών, πρωθυπουργών στο μοναδικό city resort της χώρας δεν ήταν τυχαία επιλογή. Η ασφάλεια που παρέχεται λόγω γεωγραφικής θέσης σε συνδυασμό με την εχεμύθεια του προσωπικού –που έχει εκπαιδευτεί για εθνικούς λόγους να κρατάει το στόμα του κλειστό- ήταν πάντα τα διαπιστευτήρια για την ομαλή διαμονή τους.
Την ομαλή διαμονή τους που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια και προστασία τους σε πολλαπλά επίπεδα.
Σε όποιον κι αν ανήκει το ξενοδοχείο και όσο καταρτισμένο κι αν είναι το προσωπικό του οτιδήποτε πάει στραβά –ακόμα και σε διαρροές πληροφοριών- η Ελληνική κυβέρνηση θα το χρεωθεί. Ποιο προσωπικό Τουρκικών και Αραβικών συμφερόντων μπορεί να υπηρετήσει με την ψυχή του, τους υψηλούς αξιωματούχους επισκέπτες του;
Κι εδώ έρχεται να δικαιωθεί ο αείμνηστος Γιώργος Μαγκάκης που είχε πει ότι δύο πράγματα δεν μπορούν να πουληθούν ποτέ στην Ελλάδα: Η Ακρόπολη και ο Αστέρας. Η μετάφραση; Ότι με τον Αστέρα η εκάστοτε κυβέρνηση μπορούσε να κοιμάται ήσυχη για τους καλεσμένους της. Να κοιμάται ήσυχη γιατί οι αξιωματούχοι φιλοξενούμενοι της δεν κινδυνεύουν, δεν υπάρχουν κοριοί ή παρακολουθήσεις.
Δρακόντεια λέει τα μέτρα ασφαλείας στον Αστέρα. Και γι’ αυτά υπήρξε η συνδρομή των εργαζομένων, που παρά το γεγονός ότι κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι του ξενοδοχείου που θα υποδεχτούν τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ και θα συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο για την προστασία του και θα δώσουν την ψυχή τους για την άψογη φιλοξενία του. Έτσι όπως έχουν μάθει να κάνουν εδώ και χρόνια… Γιάννη Ρουμπάτη, με ακούς;;;
Εύχομαι με όλη την ψυχή μου οι νέοι ιδιοκτήτες του Τούρκοι και Αραβες, να μην εκθέσουν ποτέ την Ελληνική κυβέρνηση και να μην θέσουν σε κίνδυνο την χώρας μας, έστω και σε απλό διπλωματικό επίπεδο.
Κι εύχομαι επίσης με όλη την ψυχή μου, ο Αστέρας να γυρίσει σύντομα σε Ελληνικά χέρια για το καλό της χώρας.
Υ.Γ.: Όταν ήμουν Διευθύνων Σύμβουλος στην υποδοχή ξένων κυβερνητικών Αξιωματούχων, ήταν πάντοτε ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας Εθνικής Τράπεζας όπως ο αείμνηστος Διοικητής της Θεόδωρος Καρατζάς, ο Πρόεδρος του Αστέρα και Υποδιοικητής της Εθνικής κ. Πανταλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αστέρας και ο Υπουργός Τουρισμού.
Ας μάθουν και οι νέοι ιδιοκτήτες το πρωτόκολλο.

Σχόλια (1)

  1. Author’s gravatar

    Οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος,όπως έχουν διδαχθεί, αγνόησαν το προσωπικό τους συμφέρον έναντι του εθνικού συμφέροντος,σκοπού και σημειολογίας της επίσκεψης του προέδρου Ομπάμα για την χώρα μας, την Ελλάδα μας…

Σχολιάστε