Γίνε φύτουλας… και φύγε Βραζιλία!

Γίνε φύτουλας… και φύγε Βραζιλία!

Η Coffee Island προσκαλεί τους «Φύτουλες του καφέ» σε ένα μοναδικό Quiz! Καθημερινά από τις 15/10 και για ένα μήνα (μέχρι τις 13/11) θα μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της Coffee Island στο site της εταιρίας! Ή στο url fitoulasquiz.coffeeisland.gr.

Δεν έχετε παρά να είστε πιστοί στο ραντεβού σας και να απαντάτε σε μία και μόνο ερώτηση καθημερινά για ένα μήνα. Τα ειδικά κόκκινα γυαλιά που θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε από τα καφεκοπτεία μας δωρεάν (δεν είναι υποχρεωτική η αγορά) θα σας βοηθήσουν να διαβάσετε το κρυφό μήνυμα και να βρείτε την σωστή απάντηση! Και εάν ξεχάσατε τα γυαλιά σας στο σπίτι, μπορείτε να οδηγηθείτε με ένα σύνδεσμο στη σελίδα του site ή του blog της Coffee Island και να βρείτε τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σωστά.

 Κάθε σωστή απάντηση, θεωρείται ως μία συμμετοχή και όσοι απαντήσουν και στις 30 ερωτήσεις επιβραβεύονται με επιπλέον 20 συμμετοχές, αυξάνοντας τις πιθανότητες σας να κερδίσετε. Δέκα νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση ενώ ο πρώτος μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Βραζιλία και μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής του θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της O’ Coffee αλλά και την exclusive area της Coffee Island, δηλαδή την «προίκα μας» στην Βραζιλία. Οι υπόλοιποι 9 νικητές θα κερδίσουν άλλα πλούσια δώρα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και παίξτε στο Fitoulas Quiz για να γίνετε και εσείς «Φύτουλες του Καφέ»!!

Σχολιάστε