Είπαμε… Θες δουλειά; Γράψου ΣΥΡΙΖΑ!

Είπαμε… Θες δουλειά; Γράψου ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει… Ο ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ

Είπαμε στην Ελλάδα της κρίσης για να βρεις δουλειά… ξέχνα πτυχία, προϋπηρεσία, ικανότητες τα πάντα! Αν δεν είσαι μέλος του Κυβερνώντος κόμματος και εν προκειμένω του ΣΥΡΙΖΑ δεν πας πουθενά!
Και εάν αυτό το γνωρίζαμε λίγο έως πολύ ότι ισχύει στον Δημόσιο τομέα (γράφτηκε και σχετική περίπτωση στο www.ignomisou.gr)… τώρα η πρακτική αυτή εφαρμόζεται και σε ιδιωτικές εταιρείες!
Φίλος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αθλητικού συλλόγου (καθότι είχε την ατυχία να κλείσει η εταιρεία που δούλευε και έμεινε άνεργος) για να αναλάβει ως λογιστής.. Ήδη είχαν δει κανα δυο -τρεις δεν τους έκαναν και ψάχνοντας έφτασαν σε εκείνον..
Μια χαρά τα βρήκαν, ο φίλος άλλωστε είχε τεράστια εμπειρία, αλλά πάνω που ετοιμάζονταν να υπογράψουν… τσουπ παρέμβαση από τα ψηλά !
«Πείτε ευχαριστώ στον κύριο, δεν θα χρειαστούμε τελικά τις υπηρεσίες του. Βρέθηκε άνθρωπος για την θέση»…
Ικανός βεβαίως και ο προσληφθείς της τελευταίας στιγμής, αλλά είχε ένα επιπλέον σοβαρό προσόν! Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Θα μου πείτε και τι με αυτό; Που τον βοήθησε αυτό το «προσόν» και γιατί έπαιξε ρόλο στην επιλογή του;
Μα .. μιλάμε για αθλητικό σύλλογο.. Και ένας σύλλογος πάντα χρειάζεται επιχορηγήσεις.. Και αν έχεις τα «κονέ» στο Κόμμα και από εκεί μπορείς να «πουλήσεις» ότι έχεις την ευχέρεια κάτι να «αρμέξεις» από κρατικούς φορείς… ε… Όπως και να έχει… Είναι προσόν!

Σχολιάστε