Ευχάριστη έκπληξη στον Γέρακα!

Ευχάριστη έκπληξη στον Γέρακα!

Όμορφο πρωινό σήμερα και ελέω της παρέλασης των πιτσιρικάδων έγινε ακόμα πιο όμορφο όταν βρήκαμε στον δρόμο μας το «Μέλι Γάλα» στον Γέρακα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και είπαμε να πιούμε καφέ με την παρέα μας.

Λιτό και καλαίσθητο περιβάλλον, με τζαμαρίες ολόγυρα, που σου έδιναν την αίσθηση πως είσαι αραχτός έξω.

Μουσικές επιλογές πολύ «ανεβαστικές» και ευγένεια από το προσωπικό, που παρά τον πολύ κόσμο ανταποκρίθηκε σε ελάχιστο χρόνο στις παραγγελίες μας.

Όμως εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν η κίνηση του ιδιοκτήτη, που ενώ πίναμε τον καφέ μας μας έφερε κι από ένα «σφηνάκι» (ένα φλιτζανάκι του ελληνικού) με έναν νέο καφέ που ετοιμάζουν ως δική τους γεύση τα παιδιά του μαγαζιού! Βάση του ο εσπρέσο, με κανέλα, αρώματα ξηρών καρπών και λίγο ποτό.

Μας άρεσε το ειλικρινές ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη να μάθει πώς μας φαίνεται η «συνταγή» τους. Σαν να ρωτά φίλους που θέλει να τους ευχαριστήσει βελτιώνοντας κι άλλο τη φιλοξενία του. Ήταν γευστικότατος ο καφές και  μπράβο στα παιδιά για την όλη προσέγγιση!

Ιδιοκτήτες σαν τον Γιώργο και την Αθηνά, που έχουν κάτι φαινομενικά απλό και συνηθισμένο στα χέρια τους αλλά το παλεύουν συνεχώς με αγάπη και ενδιαφέρον, θα ‘πρεπε να υπάρχουν περισσότεροι.

Με προσοχή επιλέγουν μουσική, με δημιουργική διάθεση σου ετοιμάζουν ενδιαφέροντα κοκτέιλ με πεντακάθαρα ποτά, με αγάπη και περιέργεια υποδέχονται στο καφέ – μπαρ τους νέες μπάντες για κάποια live βραδιά…

Τους ευχόμαστε καλές δουλειές! Εμείς σίγουρα θα περνάμε από το «Μέλι Γάλα» για το καφεδάκι μας, αλλά και για να ακούσουμε τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές τους.

 

Σχολιάστε