Ελλάδα… Η χώρα των «θαυμάτων»!

Ελλάδα… Η χώρα των «θαυμάτων»!

Σ’ αυτή την μικρή όμορφη χώρα που την λένε Ελλάδα, δεν πλήττεις ποτέ!
Εκπλήξεις και συγκινήσεις σε ημερήσια διάταξη πορεύονται παράλληλα με το χάος που έχει παραδοθεί ο τόπος και την ένδεια που έχει παραδοθεί ο λαός.
Ο Φίλης πρωτομάστορας στο να ανοίγει μέτωπα, «αλλάζει» και την Ιστορία. Την ώρα που τα Σκόπια καπηλεύονται την ελληνική ιστορία σηκώνοντας αγάλματα του Μακεδόνα στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρου, ο υπουργός Παιδείας ζητά με εγκύκλιο του –τυχαία άραγε;- να μην εξετάζονται στο εξής στην Α’ Λυκείου τα κεφάλαια της αρχαίας ελληνικής Ιστορίας που αφορούν στον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μινωικό πολιτισμό και τους Περσικούς Πολέμους. Ξέρουν κάτι και μας το κρύβουν;
Στον χώρο της Δικαιοσύνης, παραιτούνται από την Ένωση Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο αντιπρόεδροι καταγγέλοντας για τις τηλεοπτικές άδειες. Παράλληλα οι Δικαστικοί, λαμβάνουν και αναδρομικά επιστροφής φόρου από 2.500 έως και 15.000 ευρώ –με δικαίωση τους από το Μισθοδικείο- και μάλιστα άμεσα αφού ήδη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, απέστειλε προς τις ΔΟΥ όλης της χώρας εγκύκλιο για την αποκατάσταση τους. Οι υπόλοιποι που έχουν επίσης δικαιωθεί με αποφάσεις για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ακόμα περιμένουν!
Οι Τράπεζες που μας έχουν ξεζουμίσει και τις ακριβοπληρώνουμε για να σωθούν, ετοιμάζουν εθελουσίες. Θα διώξουν κόσμο αφού τους τα ακουμπήσουν γερά –από τα δικά μας χρήματα βεβαίως, βεβαίως.
Ο Κατρούγκαλος –ο υπουργός Εργασίας- ζητάει από τον κόσμο να βγει στους δρόμους για να ενισχυθούν οι θέσεις της κυβέρνησης, με το σχετικό show των χημικών. Μάλιστα χαρακτήρισε “κέρδος” τις διαμαρτυρίες όπως αυτές των συνταξιούχων την περασμένη Δευτέρα που δέχθηκαν επίθεση με χημικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Αν και σατανικό, το πλάνο τους μπορεί να είναι να μας εξοντώσουν με τα χημικά στις διαδηλώσεις για να γλυτώσουν μισθούς και συντάξεις.
Η Εκκλησία εμμένει στο Κύριε ελέησον και συγκρούσεις με τον Φίλη για το μάθημα των Θρησκευτικών, λες και αυτό είναι το μείζον θέμα στην εκπαίδευση, αλλά και στα του κλήρου.
Καναλάρχης σε ρόλο performers απειλεί σε εκπομπή life style Κυβέρνηση και Υπουργό να κάτσουν καλά και ο λαός σταυροκοπιέται μην τον βρει άλλο κακό. Ε, γιατί μία αγωνία για τις τηλεοπτικές άδειες την έχει ο λαός που παραμιλάει από τα χρέη.

Έτσι για να ξεχνάει την ανέχεια του και να παίρνει κουράγιο από τον πόνο των πλουσίων. Μόνιμα χαμένοι, οι εργαζόμενοι που πάντα πληρώνουν την νύφη.
Έξαλλος με τις περικοπές στην σύνταξή του που λαμβάνει ως δικηγόρος –από τα Μνημόνια που ψήφισε- ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Απειλεί, ότι θα προσφύγει σε νομικούς ζητώντας να εξετάσουν την υπόθεσή του τα Ελληνικά και Διεθνή δικαστήρια.
Για τα αποθεματικά των ταμείων που λεηλατήθηκαν επί Χρηματιστηρίου, σιωπή…
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 32% των πολιτών κρίνει ότι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι «ο κανένας». Όχι ο Αλέξης ή ο Κυριάκος. Ο «κανένας», και φυσικά όχι ο Οδυσσέας που τύφλωσε τον Κύκλωπα…Δεν ξέρω αν το καταλάβατε Αλέξη και Κούλη, αλλά ο λαός φτυσμένους σας έχει.
Οι φόβοι έχουν επιβεβαιωθεί. Συμμετέχουμε σ’ ένα reality «Καρντάσιαν αλά Ελληνικά» που τα έχει όλα. Ένα reality με καταιγιστικές εξελίξεις, με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις να ξεγυμνώνονται –σαν τις παίκτριες που «τα πετούν όλα έξω» – και που αποδεικνύει περίτρανα τα φούμαρα που μας πούλησαν περί «επανίδρυσης του κράτους».
Επτά χρόνια τώρα, όλες οι Κυβερνήσεις υπηρέτησαν πιστά τον στόχο που δεν ήταν πως θα γλυτώσουμε τη χρεοκοπία –για την οποία με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να μας πείσουν- αλλά το ξεπούλημα και η υποδούλωση μας. Και ο στόχος επετεύχθη.

Σχολιάστε