Οφθαλμ-απάτη made by Κουντουρά !!

Οφθαλμ-απάτη made by Κουντουρά !!

Η Έλενα μπορεί να μην πήγε στο συνέδριο αλλά τόσο το καταχάρηκε που τιτίβισε όχι με μία, αλλά με δύο φωτό της ωσεί παρούσα.
Ο λόγος για την διακτινισμένη αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, που ενώ δεν παραβρέθηκε στο Ελληνορωσικό συνέδριο τουρισμού στο Ρέθυμνο (αν και είχε προγραμματιστεί να μιλήσει) ανέβασε δύο φωτό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter –η μία μάλιστα από το βήμα Ελληνορωσικού συνεδρίου!
Κάτι δηλαδή σαν τα ανύπαρκτα στοιχεία -που όλο τον καιρό παπαγάλιζαν με τον Ανδρέα Ανδρεάδη- για την δήθεν έκρηξη στις τουριστικές αφίξεις. Αφού δεν υπήρξε και τότε κάποια αντίδραση σκέφτηκε η Έλενα, βάλε και μία φωτό γιαλαντζί.
Αλλά το «δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι», δεν ίσχυσε αυτή την φορά από την πλευρά των φορέων. Οι παράγοντες του Τουρισμού, της απάντησαν για τις φωτό με φαρμακερά καρφιά κάνοντας λόγο για «εικονική πραγματικότητα».
Εύλογα η «Καθημερινή της Κυριακής» σε σχόλιο της αναφέρει ότι:
«H εικονική πραγματικότητα κερδίζει έδαφος στο Υπουργείο Τουρισμού. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν τουριστικοί παράγοντες σχολιάζοντας tweet της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, με φωτογραφία της από το ελληνορωσικό συνέδριο στο Ρέθυμνο…στο οποίο όμως δεν παραβρέθηκε. Η φωτογραφία προφανώς είναι από την παρουσία της σε άλλο συνέδριο ρωσικού ενδιαφέροντος. Πάντως ο σχολιασμός ότι φέτος καταγράφεται αύξηση κατά 40% των Ρώσων τουριστών στην Κρήτη είναι σωστός, έσω και εν’ τη απουσία της στο συνέδριο…».
Άσε δε, θα συμπληρώναμε εμείς που στην μία ανάρτηση η Έλενα αναφέρει αύξηση 30% και στην άλλη 40% όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτό.
Πάντως αυτό το «η εικονική πραγματικότητα κερδίζει έδαφος στο Υπουργείο Τουρισμού», αν δεν το κατάλαβες Ελενα αναφέρεται και στην άλλη πραγματικότητα των αφίξεων που προαναφέραμε την οποία είχες υιοθετήσει τόσο εσύ όσο και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ και δουλεύατε τον κλάδο.
Τι να πούμε βρε Έλενα; Άμα διοργανώσετε με τον Ανδρέα κανά συνέδριο στον ‘Άρη καλέστε μας.

Σχολιάστε