«Γράψου» ΣΥΡΙΖΑ να… πάρεις την «δουλειά»!!

«Γράψου» ΣΥΡΙΖΑ να… πάρεις την «δουλειά»!!

Οι περιβόητες κλαδικές μοιάζει να αναβιώνουν.. όλο το σύστημα θυμίζει άλλες εποχές, εποχές όμως που το Κράτος έβρισκε λεφτά και μπορούσε να τα σκορπίσει χωρίς να δίνει λογαριασμό.. Τώρα;

Από τους «πρασινοφρουρούς» στους συριζο.. φρουρούς!

Με κεντρικές αποφάσεις φυσικά και όχι προκηρύξεις θέσεων είχαμε αναβαθμίσεις και μετατάξεις για οδηγούς του ΟΣΥ ή αλλιώς Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ..

Μαντέψτε ποιοι πήραν τις καλές θέσεις όπως λένε άνθρωποι του Οργανισμού.. Εκείνοι που είχαν κομματική ταυτότητα που έγραφε πάνω ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά το πόσοι πήγαν μετακλητοί δίπλα σε υπουργούς και αλλού … δεν λέγεται.. Τόσοι που με το ζόρι βγάζουν βάρδιες οι εναπομείναντες οδηγοί.. Για αυτό είχαμε προαναγγελίες για προσλήψεις οδηγών λόγω.. ελλείψεων!

Το «κλασικό» που συμβαίνει πάντα .. με κάθε αλλαγή Κυβέρνησης, οι εκλεκτοί πάνε και κρύβονται σε υπουργικά και άλλα γραφεία και λίγο καιρό μετά.. προκύπτουν κενά και χρειάζονται νέες προσλήψεις.

Για να πάει βεβαίως κάποιος σε αυτές τις θέσεις δεν μετράει πρότερος βίος και προϋπηρεσία, αλλά όπως έλεγε ένας παλιός -που είχε δει τα ίδια ακριβώς και με ΠΑΣΟΚ και με Νέα Δημοκρατία- «γράψου στην κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ να δεις άσπρη μέρα»…

Με άλλα λόγια.. «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».. Και σε εποχές μάλιστα που με την φορομπηχτική πολιτική θέλουν να γεμίζουν τα Ταμεία για να μαζέψουν όπως φαίνεται κανα πελάτη για ψήφο..

Κ.Δρ.

Σχολιάστε